Ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται πως ο Ομπάμα αποκάλεσε «φασίστα» τον Τραμπ

Ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται πως ο Ομπάμα αποκάλεσε «φασίστα» τον Τραμπ

Σύμφωνα με ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Χίλαρι Κλίντον, σε τηλεφώνημα προς συνεργάτη της ο Μπαράκ Ομπάμα αποκαλεί φασίστα τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι συντελεστές ενός νέου ντοκιμαντέρ, που ονομάζεται «Χίλαρι» θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο και θα αφορά στη Χίλαρι Κλίντον, υποστηρίζουν πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα αποκάλεσε «φασίστα» τον Ντόναλντ Τραμπ σε τηλεφώνημα που είχε με συνεργάτη της Χίλαρι Κλίντον κατά τις προεδρικές εκλογές του 2016, αναφέρει το δίκτυο NBC.

Την εν λόγω συνομιλία, αφηγείται ο Γερουσιαστής από την Βιρτζίνια, Τιμ Κέιν, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί με την Κλίντον για την προεδρική υποψηφιότητα το 2016 και ο οποίος έχει μαγνητοσκοπηθεί σε βίντεο σε συνάντηση με την Κλίντον, μαζί με τη γυναίκα του, Αν Χόλτον, επίσης παρούσα.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα με πήρε το βράδυ και μου είπε: Τιμ, θυμήσου δεν είναι καιρός να είμαστε αγνοί. Πρέπει να κρατήσουμε αυτόν τον φασίστα έξω από τον Λευκό Οίκο» αφηγείται ο Κέιν, ο οποίος προσθέτει πως ο Ομπάμα «με ξέρει και γνωρίζει πως έχω την τάση να είμαι αδιάφορος».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κλίντον φαίνεται να κουνά το κεφάλι της συγκαταβατικά και να λέει «συμφωνώ με αυτό το σκεπτικό». «Αλλά αυτό είναι αλήθεια – το βάρος της ευθύνης μας είναι τεράστιο» ακούγεται να λέει, με τα χέρια στο στήθος της.

Η σκηνοθέτις του ντοκυμαντέρ, Νανέτ Μπέρσταιν, επιβεβαίωσε στο NBC πως το βίντεο με τον Κέιν μαγνητοσκοπήθηκε από κάμερα που είχε προσλάβει η ομάδα εκστρατείας της Κλίντον, αλλά η ημερομηνία και ο τόπος της συνάντησης δεν έχει εξακριβωθεί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ομπάμα έχει αρνηθεί να κάνει κάποιο σχόλιο για το ντοκιμαντέρ και το εν λόγω τηλεφώνημα, ενώ ο Κέιν και η Κλίντον δεν ανταποκρίθηκαν σε κάλεσμα για σχολιασμό.

Το βίντεο είναι ένα μικρό απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ «Χίλαρι», που θα αποτελείται από τέσσερα μέρη και θα αφορά στη ζωή της Χίλαρι Κλίντον, την προσωπική της ζωή, την πολιτική της καριέρα και θα προβληθεί τον Μάρτιο αν και έχει κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ Σάντανς το Σάββατο.

Η σειρά έχει δημιουργήσει ήδη πρωτοσέλιδα, αφού σύμφωνα με το Hollywood Reporter, υπάρχουν και αποσπάσματα όπου η Κλίντον επιτίθεται κατά του Μπέρνι Σάντερς, αντίπαλό της το 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν στο Κογκρέσο για χρόνια. Είχε έναν γερουσιαστή να τον υποστηρίζει. Κανείς δεν τον συμπαθεί, κανείς δεν θέλει να δουλέψει μαζί του, δεν έχει κάνει τίποτα. Ήταν πολιτικός καριέρας. Ήταν γεμάτος αέρα και λυπάμαι που ο κόσμος παραπλανήθηκε» ακούγεται να λέει η Κλίντον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.