ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Ρωσία ξεκινά την αερομεταφορά της υγειονομικής βοήθειας στην Ιταλία

Η Ρωσία ξεκινά την αερομεταφορά της υγειονομικής βοήθειας στην Ιταλία

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα ξεκινήσουν από σήμερα να αποστέλλουν ιατρική βοήθεια στην Ιταλία προκειμένου να βοηθήσει στην καταπολέμηση της επιδημίας του νέου κορωναϊού στην ευρωπαϊκή αυτή χώρα έπειτα από εντολή που έλαβε από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και όπως γράψαμε χθες στο pronews.gr.

Η Ιταλία μέτρησε 793 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο ενώ μέσα από ένα δραματικό διάγγελμα ο πρωθυπουργός Κόντε ανακοίνωσε ότι θα μείνουν ανοιχτά μόνο σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και τράπεζες κλείνοντας έτσι κάθε παραγωγική δραστηριότητα στην χώρα.

Ο Πούτιν είχε χθες Σάββατο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε, σύμφωνα με το Κρεμλίνο, κατά την οποία ο Ρώσος ηγέτης προσέφερε υποστήριξη και βοήθεια υπό την μορφή ειδικών οχημάτων απολύμανσης και ειδικών για να συμβάλλουν στην καταπολέμηση της Covid-19 στις χειρότερα πληγείσες περιοχές της Ιταλίας.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι αρχικά 9 στρατιωτικά μεταγωγικά αεροσκάφη Il-76 από το αεροδρόμιο του Chkalovsky θα μεταφέρουν οκτώ κινητές μονάδες στρατιωτικών ιατρών, ειδικά οχήματα απολύμανσης και άλλο ιατρικό εξοπλισμό στην Ιταλία από σήμερα.

Ως «μια τραγωδία δίχως τέλος», περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό στην Ιταλία οι δήμαρχοι της χώρας, στην κοινή επιστολή τους προς τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε.

Λίγες ώρες μετά την επιστολή ακολούθησε τηλεοπτικό διάγγελμα του Κόντε στο οποίο ανακοίνωσε νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως τόνισε κλείνουν μέχρι τις 3 Απριλίου σε όλη την χώρα όλες οι παραγωγικές δραστηριότητες και επιχειρήσεις οι οποίες δεν θεωρούνται βασικής σημασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.