ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Επικοινωνία Σ.Λαβρόφ-Μ.Τσαβούσογλου: Συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη

Επικοινωνία Σ.Λαβρόφ-Μ.Τσαβούσογλου: Συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου υποστήριξαν μια άμεση κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής κλήσης την Πέμπτη, σύμφωνα με δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας.

«Σε συνέχεια της τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, και του προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που έλαβε χώρα στις 18 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε διεξοδική ανταλλαγή απόψεων για την τρέχουσα κατάσταση στη Λιβύη (σ.σ. οι υπουργοί Λαβρόφ – Τσαβούσογλου)», ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΕΞ.

Οι δύο υπουργοί «στάθηκαν στη σημασία της άμεσης κατάπαυσης του πυρός και την επανάληψη μιας πολιτικής διαδικασίας υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, με την απαραίτητη συμμετοχή των λιβυκών πλευρών για την επίλυση της κρίσης στη βάση των αποφάσεων που ελήφθησαν στη Διάσκεψη του Βερολίνου και εγκρίθηκαν με το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών» πρόσθεσε το ρωσικό υπουργείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μίλησαν μια ημέρα αφότου ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός του Χαλίφα Χαφτάρ δήλωσε ότι είχε αποσυρθεί από ορισμένες πρώτες γραμμές της Τρίπολης, επιπλέον σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες 6 ρωσικά MiG 29 και 2 Su-24 πέταξαν στη Λιβύη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.