ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β. Πούτιν: «Μπορεί να υπάρχει νέο κύμα κορωνοϊού το Φθινόπωρο»

Β. Πούτιν: «Μπορεί να υπάρχει νέο κύμα κορωνοϊού το Φθινόπωρο»

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, υποστήριξε ότι η Ρωσία είναι αρκετά πιθανό να αντιμετωπίσει ένα νέο κύμα κορωνοϊού το Φθινόπωρο, αυτό αναμένεται να γίνει μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.

«Ενώ εγκαταλείπουμε σταδιακά το καθεστώς περιορισμών… πρέπει να έχουμε κατά νου τι λένε οι ειδικοί, τόσο εκείνοι εδώ, όσο και οι συνάδελφοί τους στο εξωτερικό. Μπορεί να υπάρχει ένα άλλο κύμα, πιθανώς το φθινόπωρο, στα τέλη Οκτωβρίου ή τον Νοέμβριο» ανέφερε ο κ. Πούτιν.

«Πρέπει να το λάβουμε αυτό υπόψη και να είμαστε έτοιμοι για μια τέτοια εξέλιξη» συμπλήρωσε σε συνάντηση για την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα.

Ρωσία: 150 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Κατά 8.894 αυξήθηκε ο αριθμός των νέων κρουσμάτων από την πανδημία του κορωνοϊού στη Ρωσία, σημειώνοντας ανεπαίσθητη άνοδο σε σχέση με χθες, Πέμπτη (8.849).

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο μέχρι στιγμής απολογισμός ανέρχεται σε 326.448 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις – ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός παγκοσμίως.

Όσον αφορά τους νεκρούς, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου, καταγράφηκαν ακόμη 150 θάνατοι -έναντι 127 την Πέμπτη- και πλέον διαμορφώνονται σε συνολικά 3.249.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, από την αρχή της πανδημίας, έχουν αναρρώσει 99.825 ασθενείς, εκ των οποίων οι 7.144 μόλις την προηγουμένη μέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.