ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ισραήλ: Γιατί αναβλήθηκε η δίκη του Μ.Νετανιάχου; – Το παρασκήνιο

Ισραήλ: Γιατί αναβλήθηκε η δίκη του Μ.Νετανιάχου; – Το παρασκήνιο

Μετά από μια ώρα μόλις ακροαματικής διαδικασίας, αναβλήθηκε η δίκη του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Για ποιο λόγο έγινε όμως αυτό;

Ο Νετανιάχου διατάχθηκε από το δικαστήριο να παρευρεθεί κατά την πρώτη ακρόαση, ώστε να ακούσει το συμπέρασμα της εισαγγελίας και να δηλώσει στο δικαστήριο αν κατανοεί τις κατηγορίες εναντίον του.

Έχει αποφασίσει ότι δεν θα χρειαστεί να είναι ξανά παρών μέχρι την παρουσίαση της απόδειξης, σύμφωνα με τοπικά ισραηλινά μέσα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης συνεδρίασης, οι συνήγοροι του Ισραηλινού πρωθυπουργού ζήτησαν να τους δοθεί χρονικό περιθώριο πολλών μηνών για να εξετάσουν τα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του πελάτη τους.

Από την πλευρά της, η εισαγγελία ζήτησε να μπορέσουν να ακουστούν γρήγορα οι μάρτυρες της υπόθεσης.

Εν τω μεταξύ, ο Ισραηλινός δικηγόρος Eli Gervits είπε ότι η δίκη θα μπορούσε να συνεχιστεί για χρόνια, ειδικά όταν ο εναγόμενος δεν είναι υπό σύλληψη και όταν η φυλάκιση δεν έχει επιλεγεί ως περιοριστικό μέτρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νετανιάχου έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλαπλών ερευνών για διαφθορά, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι έλαβε ακριβά δώρα από διάφορους επιχειρηματίες, εξέδωσε νόμο που θα ωφελούσε μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες του Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.