ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οργή Τραμπ κατά της δημάρχου της Ουάσιγκτον: «Να συμπεριφερθεί καλά απέναντι στην Εθνοφρουρά αλλιώς…»

Οργή Τραμπ κατά της δημάρχου της Ουάσιγκτον: «Να συμπεριφερθεί καλά απέναντι στην Εθνοφρουρά αλλιώς…»

Κατά της δημάρχου της Ουάσινγκτον στράφηκε, την Παρασκευή ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζοντάς την ως ανίκανη και απειλώντας πως θα στείλει «διαφορετικές ομάδες ανδρών και γυναικών αν δεν συμπεριφερθεί καλά στην Εθνοφρουρά».

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, εν μέσω των συνεχιζόμενων διαδηλώσεων μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, απασφάλισε και με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, χαρακτήρισε ανίκανη τη δήμαρχο της Ουάσινγκτον, Μύριελ Μπόουζερ.

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ έγραψε στο Twitter το εξής:

«Η ανίκανη δήμαρχος της Ουάσιγκτον, Μύριελ Μπόουζερ, που ο προϋπολογισμός της είναι εντελώς εκτός ελέγχου και συνεχώς επιστρέφει σε εμάς για “βοήθεια”, τώρα διαπληκτίζεται με την Εθνοφρουρά, η οποία την έσωσε από μεγάλη αμηχανία τις τελευταίες νύχτες.

Εάν δεν αντιμετωπίζει καλά αυτούς τους άνδρες και τις γυναίκες, τότε θα φέρουμε μια διαφορετική ομάδα ανδρών και γυναικών!».

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1268966945971417088

​Η τοποθέτηση του Τραμπ έρχεται μετά την επιστολή της Μπόουζερ στον Αμερικανό Πρόεδρο με την οποία του ζητά την απόσυρση της Εθνοφρουράς και των δυνάμεων από την περιφέρειά της έπειτα από αναφορές για αστυνομική βία.

Ειδικότερα, η Μπόουζερ -μεταξύ άλλων- αναφέρει στην επιστολή της προς τον Τραμπ:

«Εξακολουθώ να ανησυχώ για το ότι το άγνωστο ομοσπονδιακό προσωπικό που περιπολεί στους δρόμους της Ουάσιγκτον, ενέχει κινδύνους τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εθνική ασφάλεια. Η Αστυνομία και η διοίκηση συμβάντων έχουν σαφείς διαύλους επικοινωνίας και ρόλους και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι πρόσθετες μη αναγνωρισμένες μονάδες λειτουργούν εκτός των καθιερωμένων αλυσίδων διοίκησης. Αυτές οι πολλαπλές δυνάμεις μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνη σύγχυση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.