Σοκ από την εμφάνιση του υποψηφίου προέδρου των Δημοκρατικών Τ.Μπάιντεν – Δεν μπορεί καν να μιλήσει (βίντεο)

Σοκ από την εμφάνιση του υποψηφίου προέδρου των Δημοκρατικών Τ.Μπάιντεν – Δεν μπορεί καν να μιλήσει (βίντεο)

Σοκάρει η εικόνα του 77χρονου υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν , καθώς σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη σε φιλικό προς αυτόν δημοσιογραφικό Μέσο, έγινε φανερό πως πλέον δεν μπορεί καν να μιλήσει, καθώς μουρμούριζε κι έλεγε ασυνάρτητες μεταξύ τους προτάσεις.

Η εικόνα είναι πραγματικά θλιβερή και δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της νόσου Αλτσχάιμερ και δημιουργεί ερωτήματα για το πως θα κυβερνήσει τις ΗΠΑ, σε περίπτωση που τα ΜΜΕ και το κατεστημένο τον «σύρουν» στη νίκη τον Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος τον Δημοκρατικών λέει στη συνέντευξη: «Αυτή η φράση ότι όλοι έχουν ξυπνήσει; μαντέψτε η υπόλοιπη εργατική τάση ξυπνάει και λέει Ουάου!» , «Το 1930 κάναμε την πρώτη τομή, στο να έχουμε ένα ενωμένο κίνημα, το οποίο, μπορεί και κινείται(;)» «Πιστεύω μπορούμε, αυτό που εγώ προτείνω είναι, μπορεί να γίνει, είμαστε σε θέση να το κάνουμε η ομάδα σου και η ομάδα μου, δουλεύουμε στενά μαζί» «στην πολιτική κυριαρχεί.. κοιτάξτε πιστεύω παίρνω πολύ χρόνο αλλά…»

Πλέον ο ο υπόψηφιος των Δημοκρατικών αν δεν διαβάζει ένα κείμενο δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη! Μάλιστα, η εκστρατεία του με πρόσχημα τον κορωνοϊό, ακύρωσε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του στις οποίες θα πρέπει να κληθεί να μιλήσει χωρίς… υποβολέα.

Βέβαια αυτό ουδόλως απασχολεί τα διεθνή συστημικά ΜΜΕ, τα οποία χωρίς καμία ντροπή αγνοούν πλήρως την πνευματική κατάσταση του Τζο Μπάιντεν, δίνοντάς του όχι μόνο τις ερωτήσεις αλλά και τις απαντήσεις των συνεντεύξεων!

Επιπλέον οι NYT τον καλούν να αρνηθεί τα ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ εκτός αν εκπληρωθούν κάποιοι εξωφρενικοί όροι, δείχνοντας πως ετοιμάζεται «μαγείρεμα» και σε αυτό το μέτωπο, αφού όλοι γνωρίζουν πως στα ντιμπέιτ θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα, όχι μόνο αυτός αλλά το Δημοκρατικό κόμμα και τα ΜΜΕ.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/DanScavino/status/1281073806233214978?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.