Σε προχωρημένο Αλτσχάιμερ ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τ.Μπάιντεν: «Πάνω από 200 εκατ. άνθρωποι πέθαναν από κορωνοϊό»

Σε προχωρημένο Αλτσχάιμερ ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τ.Μπάιντεν: «Πάνω από 200 εκατ. άνθρωποι πέθαναν από κορωνοϊό»

Κι ενώ όλοι μιλάνε για την υγεία του υποψήφιου των Δημοκρατικών για το χρίσμα του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, ένα ακόμη περιστατικό από τον ίδιο έρχεται να «πυροδοτήσει» τις φήμες πως το Αλτσχάιμερ του χτύπησε την πόρτα.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του την Κυριακή (20/9) δήλωσε πως σχεδόν 200 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορωνοϊό στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Να σημειωθεί, πως ο αριθμός των νεκρών που έχει δηλωθεί από τις αρμόδιες αρχές πλησιάζει στις 200.000, δηλαδή πρόσθεσε… κάτι μηδενικά παραπάνω.

«Αν ο Ντόναλντ Τραμπ έχει τον δικό του τρόπο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, οι επιπλοκές από την Covid-19 οι οποίες έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια στα οποία έπρεπε να βρίσκονται, έχουν προκαλέσει τον θάνατο περίπου 200 εκατομμυρίων ανθρώπων, πιθανόν μέχρι την ώρα που θα ολοκληρώσω των ομιλία μου» ανέφερε ο Μπάιντεν στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης.

Δείτε το βίντεο με τη συγκεκριμένη αναφορά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/TheSun/status/1308038269725106176

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.