ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κιμ Γιονγκ Ουν: Το πολυτελές όχημά του έπεσε σε χαντάκι

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κιμ Γιονγκ Ουν: Το πολυτελές όχημά του έπεσε σε χαντάκι

Στο «τσακ» γλίτωσε τα χειρότερα ο Κιμ Γιονγκ Ουν , όταν το πολυτελές όχημα, στο οποίο επέβαινε, έπεσε σε χαντάκι κατά την επίσκεψη του σε χωριό της Βόρειας Κορέας, που είχε καταστραφεί από πλημμύρες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Rodong Sinmun – λίγες μέρες μετά τη συγνώμη που ζήτησε ο δικτάτορας με δάκρυα στα μάτια από τους Βορειοκορεάτες επειδή δεν κατάφερε πάντα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους – το πολυτελές SUV του Κιμ – ένα Lexus LX 570, όπως πιστεύεται – έπεσε σε μια βαθιά λακούβα κατά την επίσκεψή του τον περασμένο Αύγουστο σε χωριό της επαρχίας Βόρεια Χουανγκάε. «Το εκτός δρόμου όχημα, που έτρεχε ανάμεσα σε χαντάκια και λακούβες που δημιουργήθηκαν από τις σφοδρές βροχοπτώσεις, γλίστρησε σ’ έναν ορυζώνα στην άκρη του δρόμου», ανέφερε το επίσημο όργανο του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος της Κορέας. Τα κρατικά ΜΜΕ δεν παρέθεσαν τον λόγο που αναφέρθηκαν τόσο καθυστερημένα στο συμβάν, αφού η επίσκεψη του Κιμ έγινε στις αρχές Αυγούστου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αγρότες και αξιωματικοί της κομητείας Ούνπα έσπρωξαν το SUV του Κιμ που είχε κολλήσει στις λάσπες κι εκείνος φέρεται να τους ευχαρίστησε σημειώνοντας ότι «αντί να έλθω εδώ να βοηθήσω τους ανθρώπους, σας είμαι εγώ υπόχρεος επειδή το αυτοκίνητό μου έπεσε στη λάσπη» – σχόλιο, που κατά την Rodong Sinmun αποτελεί δείγμα του «εξαίρετου χαρακτήρα» του «λαοπρόβλητου ηγέτη»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.