ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Στη Μόσχα για σύντομη επίσκεψη εργασίας ο Αρμένιος ΥΠΕΞ Ζ.Μνατσακανιάν

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Στη Μόσχα για σύντομη επίσκεψη εργασίας ο Αρμένιος ΥΠΕΞ Ζ.Μνατσακανιάν

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Άννα Ναγκνταλιάν, ο Αρμένιος υπουργός Εξωτερικών, Ζοχράμπ Μνατσακανιάν, βρίσκεται στη Μόσχα.

«Ο Αρμένιος υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται στη Μόσχα για σύντομη επίσκεψη εργασίας» έγραψε η εκπρόσωπος στο Facebook.

Την Τρίτη, η Ναγκνταλιάν είχε δηλώσει ότι ο Αρμένιος υπουργός Εξωτερικών σχεδιάζει να επισκεφθεί και τις ΗΠΑ και να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Πομπέο και Μνατσακανιάν θα συναντηθούν στις 23 Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ χθες, Τρίτη, ο Ρώσος Πρόεδρος Bλαντίμιρ Πούτιν και ο Γάλλος ομόλογός του, Εμανουέλ Μακρόν, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία και συζήτησαν την κατάσταση που επικρατεί στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

«Οι εξελίξεις στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ συζητήθηκαν λεπτομερώς. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε για τα μέτρα που λαμβάνονται για την αποτροπή περαιτέρω κλιμάκωσης αλλά και την ταχεία επανάληψη των συνομιλιών, προκειμένου να υπάρξει διπλωματική και πολιτική διευθέτηση του ζητήματος» υπογράμμισε το Κρεμλίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, οι δύο ηγέτες τόνισαν ότι είναι έτοιμοι να συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά στο πλαίσιο της Ομάδας Μινσκ του ΟΑΣΕ, η οποία επικεντρώνεται στο ζήτημα του Καραμπάχ και στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.