Εκτεταμένη η νοθεία στην Georgia: «Ξαναμετρήθηκαν τα πλαστά ψηφοδέλτια – Έρχεται αγωγή» λέει ο Ρ.Τζουλιάνι

Εκτεταμένη η νοθεία στην Georgia: «Ξαναμετρήθηκαν τα πλαστά ψηφοδέλτια – Έρχεται αγωγή» λέει ο Ρ.Τζουλιάνι

Ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τράμπ Ρούντι Τζουλιάνι, αναφερόμενος στην επανακαταμέτρηση των ψήφων στην πολιτεία της Γεωργίας κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ανακοίνωσε επερχόμενη αγωγή με στόχο να μην “νομιμοποιηθεί” το τελικό αποτέλεσμα καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι θεωρούν πως υπάρχει εκτεταμένη νοθεία.

Ο κ. Τζουλιάνι τόνισε ότι η επανακαμέτρηση δεν είχε νόημα, καθώς οι αντιρρήσεις της καμπάνιας Τράμπ για το τι είδους ψήφοι είναι αυτοί που μετρήθηκαν συνεχίζουν να ισχύουν:

«Η επανακαταμέτρηση στην Γεωργία δεν μας λέει τίποτε γιατί αυτά τα πλαστά ψηφοδέλτια απλά θα μετρηθούν ξανά, καθώς δεν παρουσιάζονται οι υπογραφές που ταιριάζουν σε κάθε ψηφοδέλτιο. Έτσι, δεν σημαίνει τίποτε», είπε ο Ρούντι Τζουλιάνι.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι μόνο η επανακαταμέτρηση κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν «πράγματα και θαύματα» αλλά και ταυτοποίηση των επιστολικών ψήφων, αφού έχουν καταμετρηθεί όλες από όπου κι αν προήλθαν, χωρίς κανέναν έλεγχο. Εκεί θεωρείται ότι κρύβεται ο μεγάλος όγκος των παράνομων ψήφων (όπως υποστηρίζουν οι Ρεπουμπλικάνοι) που έκριναν το αποτέλεσμα.

Ως εκ τούτοι οι πανηγυρισμοί για την επανακαταμέτρηση στην Γεωργία – που ήδη έδωσε παραπάνω ψήφους στον Ντόναλντ Τράμπ – ήλθαν πολύ… νωρίς για τους Δημοκρατικούς.

Όσο υπάρχουν αγωγές δεν επικυρώνονται τα αποτελέσματα. Όσο δεν επικυρώνονται τα αποτελέσματα δεν υπάρχει το νέο Κολέγιο των Εκλεκτόρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο δεν υπάρχει Κολέγιο των Εκλεκτόρων, δεν μπορεί να επικυρωθεί ως επόμενος πρόεδρος ο Τ. Μπάιντεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.