ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Καμπανάκι» για τα «αλόγιστα» lockdown κτύπησε ο Β.Πούτιν: «Θα πεινάσουν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο»

«Καμπανάκι» για τα «αλόγιστα» lockdown κτύπησε ο Β.Πούτιν: «Θα πεινάσουν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο»

«Δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο θα βρεθούν κάτω από το όριο της φτώχειας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ το παγκόσμιο ΑΕΠ μπορεί να μειωθεί κατά 4,4%», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας στην σύνοδο κορυφής των χωρών της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού, κρούωντας έτσι το καμπανάκι στις κυβερνήσεις που αλόγιστα αποφασίσουν «lockdown σα να μην υπάρχει αύριο»

«Ανησυχητικές τάσεις παρατηρούνται στην οικονομία και τον κοινωνικό τομέα. Εξαιτίας της μείωσης της παραγωγής και της οικονομικής καταστροφής κινδυνεύουν να βρεθούν κάτω από το όριο της φτώχειας δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Δεν πρέπει να λαμβάνονται μη αναγκαία μέτρα χωρίς να υπολογίζεται ο οικονομικός αντίκτυπός τους» συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι η Ρωσία έχει ήδη συσσωρεύσει μια αξιοσημείωτη επιστημονική και κλινική εμπειρία στον τομέα της αντιμετώπισης του κορωνοϊού, ενώ αναφερόμενος στα ρωσικά εμβόλια Sputnik-V και EpiVacKorona, τόνισε ότι είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, όπως και ότι ολοκληρώνονται οι δοκιμές του τρίτου ρωσικού εμβολίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.