Ρατσιστικό παραλήρημα Τζ.Μπάιντεν: «Προτεραιότητα στην οικονομική βοήθεια θα έχουν όλοι εκτός από τους λευκούς»

Ρατσιστικό παραλήρημα Τζ.Μπάιντεν: «Προτεραιότητα στην οικονομική βοήθεια θα έχουν όλοι εκτός από τους λευκούς»

Σε ρατσιστικές δηλώσεις-σοκ προχώρησε ο Τζο Μπάιντεν ο οποίος πριν λίγες ημέρες δήλωσε πως στην οικονομική βοήθεια για τον κορωνοϊό θα έχουν προτεραιότητα όλοι εκτός από τους λευκούς!

Ο -όπως όλα δείχνουν- επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ πριν λίγες ημέρες σε ομιλία του για το σχέδιο οικονομικής ενίσχυσης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορωνοϊό ανέφερε ότι προτεραιότητα θα έχουν οι «μαύροι, οι Λατίνοι, οι Ασιάτες και οι Ινδιάνοι».

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Θα επικεντρωθούμε στις μικρές επιχειρήσεις που δεν είναι πλούσιες και με διασυνδέσεις και αντιμετωπίζουν πραγματικές οικονομικές δυσκολίες χωρίς να έχουν κάνει κάτι λάθος. Προτεραιότητα θα έχουν οι επιχειρήσεις μαύρων, Λατίνων, Ασιατών και Ινδιάνων για να έχουν ίση πρόσβαση στους πόρους για να ανοίξουν ξανά. Θα κάνουμε προσπάθεια για μικρές επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν συστημικά προβλήματα για την οικονομική ενίσχυση».

Μάλιστα την ρατσιστική δήλωσή του την ανέβασε και με υπότιτλους στον επίσημο λογαριασμό της προεδρίας του στο Twitter, έχοντας προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, καθώς όλοι φοβούνται ότι με αυτές τις ρατσιστικές πολιτικές που φαίνεται να θέλει ν’ ακολουθήσει ο Μπάιντεν όχι μόνο δεν θα «ενώσει τις ΗΠΑ» όπως λέει αλλά ο διχασμός θα βαθύνει ακόμα περισσότερο.

Επίσης σε νέα του χθεσινή δήλωση ο Μπάιντεν υποστήριξε την αποπομπή Τραμπ ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά του διχασμού λέγοντας: «Ελπίζω ότι η Γερουσία θα βρει τρόπο να αντεπεξέλθει στις συνταγματικές της υποχρεώσεις όσον αφορά τη διαδικασία της παραπομπής, ενώ ταυτόχρονα θα εργάζεται για άλλες επείγουσες υποθέσεις αυτής της χώρας».

Δείτε τις ρατσιστικές δηλώσεις Μπάιντεν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Transition46/status/1348403213200990209?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.