Μ.Μισούστιν: Μετά την παρέλαση για την 25η Μαρτίου επισκέπτεται το Άγιον Όρος ο Ρώσος πρωθυπουργός

Μ.Μισούστιν: Μετά την παρέλαση για την 25η Μαρτίου επισκέπτεται το Άγιον Όρος ο Ρώσος πρωθυπουργός

Αμέσως μετά την στρατιωτική παρέλαση και τις εκδηλώσεις στην Αθήνα για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν, κατευθύνθηκε στο Άγιον Όρος.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός έφτασε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και έφυγε αμέσως για το Άγιον Όρος, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφτεί τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου θα μείνει για δύο διανυκτερεύσεις, όπως και τη Μονή Φιλοθέου όπου πραγματοποιούνται έργα συντήρησης, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, χρηματοδοτεί ο ίδιος και ο αδελφός του.

Είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στο Άγιον Όρος ο Μισούστιν. Τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε επισκεφτεί και πάλι τη Μονή Αγίου Παντελεήμονα και τη Μονή Φιλοθέου, ενώ τους δώρισε και υγειονομικό υλικό, βοηθώντας σημαντικά το έργο των ιερωμένων.

Αύριο Σάββατο, ο Μισούστιν θα πάει με ταχύπλοο στη Θάσο, στο μετόχι της Μονής Φιλοθέου, το γυναικείο μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, που βρίσκεται έξω από το χωριό Θεολόγος.

Το Λιμενικό είχε αυξήσει την παρουσία του για προληπτικούς λόγους, ενώ έχουν μεταφερθεί και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. με τέσσερα οχήματα, τα οποία θα παραμείνουν εκεί για όσο διάστημα διαρκέσει η επίσκεψη του Ρώσου πρωθυπουργού στη Χερσόνησο του Άθω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.