ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει τη συνάντηση Τ.Μπάιντεν-Β.Πούτιν στις 16 Ιουνίου στη Γενεύη

Το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει τη συνάντηση Τ.Μπάιντεν-Β.Πούτιν στις 16 Ιουνίου στη Γενεύη

Στις 16 Ιουνίου, στη Γενέυη, θα συναντηθούν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε, πριν από λίγη ώρα, τη συνάντηση.

«Οι ηγέτες θα συζητήσουν το πλήρες εύρος επειγόντων θεμάτων, καθώς επιδιώκουμε να αποκαταστήσουμε την προβλεψιμότητα και τη σταθερότητα στη σχέση ΗΠΑ-Ρωσίας», ανέφερε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι.

Το Κρεμλίνο ανέφερε από την πλευρά του, «σύμφωνα με την επιτευχθείσα συμφωνία ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν θα έχει στις 16 Ιουνίου στην Γενεύη συνομιλίες με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν».

Αυτή θα είναι η πρώτη προσωπική συνάντηση του Πούτιν με τον Μπάιντεν από τότε που έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η επίσκεψη στη Γενεύη θα είναι επίσης η πρώτη επίσκεψη στο εξωτερικό του Ρώσου προέδρου από τον Ιανουάριο του 2020, όταν είχε επισκεφθεί το Ισραήλ και την Παλαιστίνη.

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν ζητήματα που σχετίζονται με τη στρατηγική σταθερότητα, τη συνεργασία στην καταπολέμηση της πανδημίας καθώς επίσης την κατάσταση και τις προοπτικές της περαιτέρω ανάπτυξης των ρώσο-αμερικανικών σχέσεων και τις περιφερειακές συγκρούσεις.

Οι λεπτομέρειες της συνάντησης επίκειται να συμφωνηθούν, δήλωσε στο TASS ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι λεπτομέρειες επίκειται να συμφωνηθούν», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Πεσκόφ όταν ρωτήθηκε αν οι συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν τετ-α τετ ή με την συμμετοχή αντιπροσωπειών, και αν η συνάντηση αυτή κορυφής θα είναι περιορισμένη ως προς τον χρόνο της διάρκειάς της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.