Δυστοπικές δηλώσεις του Αμερικανού γερουσιαστή Σ.Πέρι: «Η τυραννία θα μπει στο σαλόνι όλων των ανθρώπων σύντομα»

Tι λέει ο Σκοτ Πέρι με αφορμή την εισβολή του FBI στο σπίτι του Ν.Τραμπ

Δυστοπικές δηλώσεις του Αμερικανού γερουσιαστή Σ.Πέρι: «Η τυραννία θα μπει στο σαλόνι όλων των ανθρώπων σύντομα»

Οι Αμερικανοί θα πρέπει τώρα να περιμένουν την «τυραννία» να μπει μέσα στα σπίτια τους με την μορφή ομοσπονδιακών πρακτόρων ή, αν λάβει κανείς σοβαρά υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις, με την μορφή ψηφιακών δούρειων ίππων.

Αυτό ισχυρίστηκε ο εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικάνων της Πενσυλβάνια, Σκοτ ​​Πέρι, με αφορμή την εισβολή του FBI στο σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα ο Πέρι, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για την Ελευθερία της Βουλής των Αντιπροσώπων, αποκάλυψε πώς το FBI κατέσχεσε πρόσφατα το τηλέφωνό του, λίγες ώρες μετά την έφοδο των ομοσπονδιών στο συγκρότημα Mar-a-Lago του προέδρου Τραμπ.

«Μια μέρα μετά την επιδρομή στο σπίτι του προέδρου Τραμπ, οι πράκτορες του FBI εμφανίστηκαν όταν ταξίδευα με την οικογένειά μου, την γυναίκα μου και τα δύο μικρά παιδιά μας, τα πεθερικά μου, την ευρύτερη οικογένεια», δήλωσε ο Πέρι σε μια εμφάνισή του στο Fox News.

Ο βουλευτής είπε πώς οι ομοσπονδιακοί «εμφανίστηκαν και ζήτησαν από το κινητό μου τηλέφωνο, είπαν ότι θα το φωτογραφίσουν ότι δεν θα το ψάξουν και μετά το επέστρεψαν τελικά». 

«Η τυραννία θα μπει στο σαλόνι όλων των ανθρώπων πολύ, πολύ σύντομα», δήλωσε ο Πέρι σε μία φράση που ίσως αποδειχτεί προφητική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.