ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αντίποινα της Ρωσίας για την απόφαση των ΗΠΑ – Απελαύνει Αμερικανούς διπλωμάτες

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ ανακοίνωσε ότι οι τελευταίες απελάσεις Αμερικανών διπλωματών ήταν ένα αναγκαστικό μέτρο

Αντίποινα της Ρωσίας για την απόφαση των ΗΠΑ – Απελαύνει Αμερικανούς διπλωμάτες

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ανακοίνωσε ότι οι τελευταίες απελάσεις Αμερικανών διπλωματών ήταν ένα αναγκαστικό μέτρο, αφού η Ουάσινγκτον ανακοίνωσε ότι απελαύνει 12 Ρώσους διπλωμάτες της ρωσικής αποστολής στον ΟΗΕ λόγω ανησυχιών για την εθνική ασφάλεια.

Η αμερικανική πρεσβεία στην Μόσχα έλαβε κατάλογο με Αμερικανούς διπλωμάτες που θεωρούνται «personae non gratae» σε μία κίνηση που σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αποτελεί απάντηση στην αντίστοιχη αμερικανική στα Ηνωμένα Εθνη.

Το Κρεμλίνο ασχολήθηκε ειδικά με τις σερβικές ανησυχίες για την πληρωμή της προμήθειας φυσικού αερίου σε ρούβλια.

Οι σερβικές ανησυχίες αποτελούν προτεραιότητα για την Ρωσία, δήλωσε ο Πεσκόφ, αφού ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς, πρόεδρος της Σερβίας, στενής συμμάχου της Μόσχας, δήλωσε ότι η Βουλγαρία είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει να προμηθεύει την χώρα του με ρωσικό φυσικό αέριο.

Σχετικά με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο τελών υπό το κράτος των δυτικών κυρώσεων Ρώσος επιχειρηματίας διαδραμάτισε αρχικά ρόλο στις ειρηνευτικές συνομιλίες ανάμεσα στην Ρωσία και την Ουκρανία, αλλά η διαδικασία βρίσκεται τώρα στα χέρια των διαπραγματευτικών ομάδων των δύο πλευρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όντως συμμετείχε στο αρχικό στάδιο», δήλωσε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους. «Τώρα οι διαπραγματεύσεις γίνονται ανάμεσα στις δύο ομάδες, στους Ουκρανούς και στους Ρώσους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.