ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση Α.Μπλίνκεν σε Β.Πούτιν: «Η Ουκρανία θα συνεχίσει να υπάρχει – Εσύ όχι»

Το πολιτικό τέλος του Β.Πούτιν προεξόφλησε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Α.Μπλίνκεν

Επίθεση Α.Μπλίνκεν σε Β.Πούτιν: «Η Ουκρανία θα συνεχίσει να υπάρχει – Εσύ όχι»

Σε μια πολύ επιθετική δήλωση κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.

Με τον πόλεμο στην Ουκρανία να εισέρχεται στην 21η ημέρα, ο Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε, χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στο CNN ότι «πρώτα απ’ όλα, θα υπάρξει μία Ουκρανία, μία ανεξάρτητη Ουκρανία, πολύ περισσότερο από ό,τι θα υπάρξει ένας Βλαντιμίρ Πούτιν. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η Ουκρανία θα είναι εκεί και κάποια στιγμή ο Πούτιν δεν θα είναι».

Επίσης, ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ προσπαθούν να αποτρέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους θανάτους και καταστροφές αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία.

«Το πραγματικό ερώτημα είναι πόσος θάνατος και καταστροφή προκαλείται από την επιθετικότητα της Ρωσίας στο μεταξύ και αυτό είναι για το οποίο εργαζόμαστε όσο πιο σκληρά μπορούμε ώστε να περιορίσουμε, να σταματήσουμε, να βάλουμε ένα τέλος στον πόλεμο που επέλεξε η Ρωσία», τόνισε ο Μπλίνκεν.

«Και το κάνουμε αυτό μέσω της υποστήριξης που παρέχουμε στην Ουκρανία κάθε μέρα. Το κάνουμε αυτό με την πίεση που ασκούμε στη Ρωσία κάθε μέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο αρχηγός της αμερικανικής διπλωματίας εξέφρασε την ελπίδα του ο θάνατος και η καταστροφή να τελειώσουν έστω και «αργά, παρά αργότερα…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.