ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γερμανία: Την παραίτησή της υπέβαλε η υπουργός Άμυνας Κριστίνε Λάμπρεχτ

Είχε δεχθεί έντονες επικρίσεις το τελευταίο διάστημα για σειρά λαθών που έχει διαπράξει

Γερμανία: Την παραίτησή της υπέβαλε η υπουργός Άμυνας Κριστίνε Λάμπρεχτ

Η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Κριστίνε Λάμπρεχτ, υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της στον καγκελάριο Όλαφ Σολτς.

Η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Κριστίνε Λάμπρεχτ, μέλος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD), υπέβαλε την παραίτησή της, μετά από τις έντονες επικρίσεις που δέχθηκε τον τελευταίο καιρό για σειρά λαθών που έχει διαπράξει.

Δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο αναφερόντουσαν εδώ και μέρες στο ενδεχόμενο παραίτησης της υπουργού Άμυνας.

Σύμφωνα με την SZ, η Κριστίνε Λάμπρεχτ δεν άντεχε το βάρος του υπουργείου Άμυνας ήδη από την αρχή της θητείας της, ενώ είχε εκμυστηρευτεί ότι δεν επιθυμούσε το συγκεκριμένο πόστο και είχε ομολογήσει ότι δεν γνώριζε τις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων.

Τους τελευταίους μήνες η Κριστίνε Λάμπρεχτ έχει δεχθεί τους τελευταίους μήνες έντονη κριτική τόσο από την αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ όσο και από στελέχη προσκείμενα στον κυβερνητικό συνασπισμό για σειρά λαθών, με τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς να την καλύπτει πάντα, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της.

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση της Civey για τον ιστότοπο t-online, το 77% των Γερμανών την έκρινε ακατάλληλη για τη θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.