ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Για την εκεχειρία και τη βοήθεια στη Γάζα συζήτησε με τον Α.Μπλίνκεν ο Σαουδάραβας ΥΠΕΞ

Ο πρίγκιπας Φαϊσάλ μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ τόνισε την κατηγορηματική απόρριψη από το βασίλειο του αναγκαστικού εκτοπισμού των κατοίκων της Γάζας

Για την εκεχειρία και τη βοήθεια στη Γάζα συζήτησε με τον Α.Μπλίνκεν ο Σαουδάραβας ΥΠΕΞ

Ένα τηλεφώνημα το βράδυ της Τετάρτης από τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας πρίγκιπας Φαϊσάλ μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ  για να συζητήσουν για τη συμφωνηθείσα εκεχειρία στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στη Γάζα και τις προσπάθειες παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στον παλαιστινιακό θύλακα, μετέδωσε το επίσημο σαουδαραβικό πρακτορείο ειδήσεων.

“Οι δύο υπουργοί συζήτησαν τρόπους για να σταματήσει η επικίνδυνη στρατιωτική κλιμάκωση στη Γάζα και τα περίχωρά της, και να τηρηθεί οποιαδήποτε συμφωνία για ανθρωπιστική εκεχειρία και κατάπαυση του πυρός. Επιπλέον συζήτησαν για τις προσπάθειες παροχής ανθρωπιστικής και ιατρικής βοήθειας ώστε να αποτραπεί η επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης”, μετέδωσε το SPA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας “τόνισε την κατηγορηματική απόρριψη από το βασίλειο του αναγκαστικού εκτοπισμού των κατοίκων της Γάζας, καθώς και ότι είναι σημαντικό η διεθνής κοινότητα να κινηθεί σοβαρά και αποτελεσματικά για να αντιμετωπίσει όλες τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής και τις επανειλημμένες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου και του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου” από το Ισραήλ, σύμφωνα με το SPA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.