ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιαπωνία: Η κυβέρνηση ορίζει ανώτατο όριο τιμής στο ρωσικό αργό πετρέλαιο

Μία πετρελαϊκή πηγή εξαιρεί η Ιαπωνία

Ιαπωνία: Η κυβέρνηση ορίζει ανώτατο όριο τιμής στο ρωσικό αργό πετρέλαιο

Η Ιαπωνία επέβαλε από σήμερα ανώτατο όριο τιμής στο ρωσικό αργό πετρέλαιο, εξαιρώντας ωστόσο αυτό που εισάγεται από τις εγκαταστάσεις Σαχαλίν-2, αναφέρει η ιαπωνική κυβέρνηση σε ανακοίνωσή της.

Η απόφαση αυτή έπεται συμφωνίας της Ομάδας των Επτά (G7) πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών στον κόσμο και της Αυστραλίας την Παρασκευή να τεθεί πλαφόν στο ρωσικό αργό στα 60 δολάρια το βαρέλι, στην πιο πρόσφατη κίνηση που γίνεται για την επιβολή κυρώσεων στη Μόσχα για τον πόλεμό της στην Ουκρανία.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...

Μία πετρελαϊκή πηγή εξαιρεί η Ιαπωνία

Η εξαίρεση του αργού από τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις Σαχαλίν-2 στην ρωσική Άπω Ανατολή, στις οποίες ιαπωνικοί ενεργειακοί φορείς διακρατούν μετοχές μετά την αποχώρηση της Shell, αποφασίστηκε «υπό το πρίσμα της ενεργειακής ασφάλειας της Ιαπωνίας», διευκρινίζει η ιαπωνική κυβέρνηση στην ανακοίνωσή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περαιτέρω μέτρα στα ρωσικά πετρελαϊκά προϊόντα, τα οποία έχει οριστεί ότι θα αρχίσουν να εφαρμόζονται στις 5 Φεβρουαρίου του 2023, θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία, καταλήγει η ιαπωνική κυβέρνηση στην ανακοίνωσή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.