ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΗΠΑ: «Υπάρχει πραγματική πρόοδος στο πλαίσιο συμφωνίας για την απελευθέρωση των ομήρων στη Γάζα»

Η συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρων ήταν το κύριο θέμα της τηλεφωνικής συνομιλίας διάρκειας 45 λεπτών μεταξύ του προέδρου Τζο Μπάιντεν και του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου

ΗΠΑ: «Υπάρχει πραγματική πρόοδος στο πλαίσιο συμφωνίας για την απελευθέρωση των ομήρων στη Γάζα»

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι οι διαπραγματευτές που εργάζονται πάνω σε ένα πλαίσιο συμφωνίας για να εξασφαλίσουν την απελευθέρωση των υπόλοιπων ομήρων που κρατούνται από την ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς στη Γάζα έχουν σημειώσει «πραγματική πρόοδο» τις τελευταίες εβδομάδες.

Η συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρων ήταν το κύριο θέμα της τηλεφωνικής συνομιλίας διάρκειας 45 λεπτών μεταξύ του προέδρου Τζο Μπάιντεν και του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου νωρίτερα σήμερα, παρότι υπάρχουν ακόμη κάποια «σημαντικά» κενά που πρέπει να κλείσουν, δήλωσε ο αξιωματούχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπάιντεν υπογράμμισε στην τηλεφωνική αυτή συνομιλία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν υποστηρίζουν τις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Ράφα υπό τις παρούσες συνθήκες, με περίπου 1,3 εκατομμύριο ανθρώπους που έχουν καταφύγει εκεί «να μην έχουν πού να πάνε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.