ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: Βουλευτής πήρε άρωμα από Duty Free αεροδρομίου και έφυγε χωρίς να πληρώσει

Η τιμή του αρώματος είναι 130 ευρώ

Ιταλία: Βουλευτής πήρε άρωμα από Duty Free αεροδρομίου και έφυγε χωρίς να πληρώσει

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, διεξάγεται εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Ιταλού βουλευτή και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Πιέρο Φασίνο, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να κλέψει άρωμα από κατάστημα αφορολόγητων ειδών του αεροδρομίου της Ρώμης. 

Ο Φασινο, στέλεχος της ιταλικής κεντροαριστεράς, απάντησε ότι την ώρα που βρισκόταν στο κατάστημα του αεροδρομίου χτύπησε το κινητό του και έβαλε το άρωμα στην τσέπη του, θέλοντας να το πληρώσει στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον Τύπο, οι υπεύθυνοι του Duty Free υποστηρίζουν ότι εικόνες από κάμερες ασφαλείας δείχνουν ότι ο βουλευτής απομακρυνόταν χωρίς να πληρώσει.

Η τιμή του αρώματος είναι 130 ευρώ και ο Ιταλός πολιτικός φέρεται, έπειτα από διάλογό του με άνδρα της ασφάλειας, να ζήτησε να πληρώσει δύο μπουκάλια, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για παρεξήγηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτές, πάντως, θεωρούν ότι η όλη υπόθεση μπορεί να μπει στο αρχείο χωρίς καταδίκη του Ιταλού βουλευτή ακόμη κι αν αποδειχτεί η ενοχή του, διότι δεν έχει διαπράξει ποτέ αδίκημα και δεν πρόκειται για σοβαρή παραβίαση του νόμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.