Κίνα: Επιτάχυνση του μετασχηματισμού των ενόπλων δυνάμεων ζήτησε ο Σι Τζινπίνγκ

Ο Σι είπε επίσης πως η Κίνα θα υπερασπιστεί αποφασιστικά την εδαφική της ακεραιότητα

Κίνα: Επιτάχυνση του μετασχηματισμού των ενόπλων δυνάμεων ζήτησε ο Σι Τζινπίνγκ

Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ επιθεώρησε χθες Τρίτη τη νότια ναυτική διοίκηση της χώρας του και τόνισε την ανάγκη για εμβάθυνση της στρατιωτικής εκπαίδευσης και προετοιμασίας, όπως ανέφεραν κρατικά ΜΜΕ.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Σι είπε πως χρειάζεται να επιταχυνθεί ο μετασχηματισμός και η δομή των ενόπλων δυνάμεων και να ανέβει συνολικά το επίπεδο εκσυγχρονισμού τους, μετέδωσε σήμερα το δίκτυο CCTV.

Ο Σι δήλωσε επίσης πως θα πρέπει να βελτιωθεί η ικανότητα ανταπόκρισης σε πολύπλοκες καταστάσεις την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο, πρόσθεσε η κρατική τηλεόραση.

Τα σχόλια αυτά έγιναν καθώς το κινεζικό Πολεμικό Ναυτικό προχώρησε με την «εκπαίδευση στην πραγματική μάχη» γύρω από την Ταϊβάν την Τρίτη, ανέφεραν κρατικά ΜΜΕ μία ημέρα αφότου το Πεκίνο ανακοίνωσε το τέλος των γυμνασίων εν μέσω αυξημένων εντάσεων ανάμεσα στη χώρα και στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σι είπε επίσης πως η Κίνα θα υπερασπιστεί αποφασιστικά την εδαφική της ακεραιότητα, τα ναυτικά δικαιώματα και συμφέροντά της και αγωνίζεται να διατηρήσει τη σταθερότητα στις γειτονικές περιοχές, ανέφερε το κρατικό μέσο ενημέρωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.