ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κινέζος ΥΠΕΞ: «Στην πρόκληση αντιπαράθεσης αποσκοπεί η στρατηγική των ΗΠΑ στον Ινδο-Ειρηνικό»

Τι δήλωσε μετά από συνομιλίες με τον Πακιστανό ομόλογό του, Bilawal Bhutto Zardari

Κινέζος ΥΠΕΞ: «Στην πρόκληση αντιπαράθεσης αποσκοπεί η στρατηγική των ΗΠΑ στον Ινδο-Ειρηνικό»

Ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών Wang Yi μετά από συνομιλίες με τον Πακιστανό ομόλογό του, Bilawal Bhutto Zardari, στην Guangzhou δήλωσε ότι «η στρατηγική των Ηνωμένων Πολιτειών στον Ινδο-Ειρηνικό είναι μια στρατηγική υποκίνησης της αντιπαράθεσης και υπονόμευσης της ειρήνης».

“Η στρατηγική των Ηνωμένων Πολιτειών στον Ινδο-Ειρηνικό προκαλεί σοβαρή ανησυχία στον κόσμο, ιδίως στις χώρες της περιοχής της Ασίας και του Ειρηνικού”, ανέφερε ο ίδιος, σύμφωνα με το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με τον κορυφαίο Κινέζο διπλωμάτη, ο πραγματικός στόχος αυτής της στρατηγικής είναι να προσπαθήσει να περιορίσει την Κίνα και να κάνει τις χώρες της Ασίας και του Ειρηνικού να λειτουργούν ως πιόνι εν μέσω της ηγεμονίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Τα γεγονότα θα καταδείξουν ότι η λεγόμενη στρατηγική του Ινδο-Ειρηνικού είναι μια στρατηγική δημιουργίας τεχνητών κενών, μια στρατηγική υποκίνησης της αντιπαράθεσης, μια στρατηγική υπονόμευσης της ειρήνης”, είπε, προσθέτοντας ότι όποια και αν είναι η στρατηγική αυτή που μπορεί να παρουσιαστεί, μακροπρόθεσμα είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.