ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λευκός Οίκος: «Η Βόρεια Κορέα ενδέχεται να ετοιμάζει πυρηνική δοκιμή ενόψει της επίσκεψης Μπάιντεν στην Ασία»

Ο Μπάιντεν θα πραγματοποιήσει μια μίνι περιοδεία στην Ασία

Λευκός Οίκος: «Η Βόρεια Κορέα ενδέχεται να ετοιμάζει πυρηνική δοκιμή ενόψει της επίσκεψης Μπάιντεν στην Ασία»

Η κυβέρνηση Μπάιντεν εκτιμά ότι η Βόρεια Κορέα ενδέχεται να προετοιμάζεται για μια πυρηνική δοκιμή ενόψει του ταξιδιού του προέδρου των ΗΠΑ στην Ασία σε λίγες ημέρες, όπως δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι.

Ο Μπάιντεν θα πραγματοποιήσει μια μίνι περιοδεία στην Ασία (20-24 Μαΐου), κατά την οποία θα επισκεφθεί τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία για συνομιλίες με τους ομολόγους του.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σημείωσε ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν εξετάζει το ενδεχόμενο να επισκεφθεί την Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη της Κορέας.

Εμβόλια για την Covid-19

Η αμερικανική κυβέρνηση δεν σκοπεύει να στείλει εμβόλια κατά της Covid-19 στη Βόρεια Κορέα, είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σε δημοσιογράφους.

Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε σήμερα για πρώτη φορά ξέσπασμα της Covid-19, κάνοντας λόγο για τη «σοβαρότερη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» και επέβαλε καθολικό lockdown σε εθνικό επίπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο της χώρας, εντοπίστηκε κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον του κορωνοϊού στην πρωτεύουσα Πιονγκγιάνγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.