ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο επισκέπτεται την Κίνα μετά από πρόσκληση του Σι Τζινπίνγκ

Η επίσκεψη του προέδρου της Βενεζουέλας καταγράφεται λίγο πριν τη σύνοδο της G20 στην Ινδία, από την οποία θα απουσιάζει ο Kινέζος πρόεδρος

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο επισκέπτεται την Κίνα μετά από πρόσκληση του Σι Τζινπίνγκ

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο επισκέπτεται σήμερα την Κίνα, πρώτη φορά από το 2018, ανακοίνωσε το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών.

Η εκπρόσωπος της κινεζικής διπλωματίας Χουά Τσουνγίνγκ σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε ανέφερε: «Κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου Σι Τζινπίνγκ, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο επισκέπτεται επίσημα την Κίνα από την 8η ως τη 14η Σεπτεμβρίου»

Το Πεκίνο διατηρεί καλές σχέσεις με τον πρόεδρο Μαδούρο, που η Δύση και οι σύμμαχοί της έχουν απομονώσει σε διεθνές επίπεδο, και συγκαταλέγεται στους κυριότερους πιστωτές της Βενεζουέλας, το ΑΕΠ της οποίας συρρικνώθηκε κατά 80% λόγω της οικονομικής και πολιτικής κρίσης και των διεθνών κυρώσεων.

Η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας Ντέλσι Ροδρίγκες επισκέφθηκε αυτή την εβδομάδα τη Σαγκάη και το Πεκίνο, όπου είχε συνομιλίες ιδίως με τον Κινέζο ΥΠΕΞ Ουάνγκ Γι.

Ο Ουάνγκ Γι κατά τη συνάντηση αυτή δήλωσε: «Η Κίνα και η Βενεζουέλα σφυρηλάτησαν ακλόνητη φιλία και η Κίνα υποστηρίζει σθεναρά τη Βενεζουέλα στην υπεράσπισης της εθνικής ανεξαρτησίας της και της εθνικής αξιοπρέπειάς της»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίσκεψη του προέδρου Μαδούρο καταγράφεται την ώρα που οι ηγέτες των μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου πάνε στην Ινδία για τη σύνοδο της G20, από την οποία ο Kινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ αναμένεται να απουσιάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.