ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Τ.Μπάιντεν υποδέχθηκε τον Σ.Τζινπίνγκ στο Σαν Φρανσίσκο (βίντεο)

Οι δύο άνδρες, είχαν ένα θερμό χαιρετισμό έξω από το αρχοντικό στα νότια του Σαν Φρανσίσκο

Ο Τ.Μπάιντεν υποδέχθηκε τον Σ.Τζινπίνγκ στο Σαν Φρανσίσκο (βίντεο)

Ο Τζο Μπάιντεν υποδέχθηκε σήμερα (15/11) τον Κινέζο ομόλογο του Σι Τζινπίνγκ στο Σαν Φρανσίσκο.

Οι δύο άνδρες, όπως αποκαλύπτει το CNN, είχαν θερμό χαιρετισμό έξω από το αρχοντικό στα νότια του Σαν Φρανσίσκο όπου θα διεξαχθούν οι συνομιλίες. Ο Κινέζος ηγέτης βγήκε από τη λιμουζίνα χαμογελαστός και οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια, πιάνοντας ο ένας τους καρπούς του άλλου.

Τα πάντα ήταν προσεκτικά «χορογραφημένα», με τις δύο πλευρές να έχουν μήνες συνομιλιών για να φτάσουν στη σημερινή συνάντηση.

Οι ηγέτες μπήκαν μέσα και δεν απάντησαν σε καμία ερώτηση.

Στη συνέχεια τους είδαμε με τις αντιπροσωπείες τους, έτοιμους για διάλογο. Υπολογίζεται ότι η συνάντηση των ηγετών θα διαρκέσει τέσσερις ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν πολλά ζητήματα που χρειάζεται να μπουν σε καλύτερο δρόμο, όπως τα αντιλαμβάνονται οι δύο χώρες: από τα εμπορικά ζητήματα ως την αμοιβαία καχυποψία (όπως με το περιστατικό του κατασκοπευτικού μπαλονιού), η ένταση σχετικά με την Ταϊβάν, αλλά και τα μείζονα διεθνή ζητήματα, όπως η Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.