
Το θάνατο του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν «ευχήθηκε» στο «Χριστουγεννιάτικο» μήνυμα «αγάπης» ο πρέοδρος της Ουκρανίας Ζελένκσι.
Ο Ζελένσκι μιλώντας από το Κίεβο είπε:
Zelensky wishing for Putin’s death on his Christmas message:
My dear people, since ancient times, Ukrainians believed that on Christmas night, the heavens open.
And if you tell them your dream, it will surely come true.
Today, we all have one dream. And we have one wish for… pic.twitter.com/spaWEIsyoz
— Clash Report (@clashreport) December 24, 2025
Zelensky made a Christmas wish, for Putin to die and peace in Ukraine. pic.twitter.com/8dNS8gO7dV
— Lord Bebo (@MyLordBebo) December 24, 2025
«Αγαπητοί μου άνθρωποι, από την αρχαιότητα, οι Ουκρανοί πίστευαν ότι τη νύχτα των Χριστουγέννων, οι ουρανοί ανοίγουν.
Και αν τους πεις το όνειρό σου, σίγουρα θα γίνει πραγματικότητα.
Σήμερα, όλοι έχουμε ένα όνειρο. Και έχουμε μια ευχή για όλους:
“Είθε να πεθάνει”, όπως εύχεται ο καθένας μέσα του…», είπε ο Ζελένσκι εννοώντας τον Ρώσο πρόεδρο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.