ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν: «Η Ελλάδα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία»

Δείτε την ανάρτησή της

Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν: «Η Ελλάδα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία»

Με διθυραμβικές αναρτήσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων για την Ελλάδα συνοδεύτηκε η είδηση της εξόδου της ελληνικής οικονομίας από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας.

Η αρχή έγινε από την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν η οποία σε ανάρτησή της -στα ελληνικά- αναφέρει:

«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα. Χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη της Ελλάδας και των Ελλήνων, η χώρα κλείνει πλέον αυτό το κεφάλαιο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η EU πάντα στο πλευρό σας».

Η ανάρτηση της Ουρσουλα Φον ντερ Λάιεν:

Ακολούθησε η ανάρτηση του προέδρου του Eurogroup, υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας Πασκάλ Ντόναχιου.

Ο κ. Ντόναχιου λέει ότι σήμερα, για πρώτη φορά από το 2010, η Ελλάδα επανέρχεται σε συνθήκες οικονομικής ομαλότητας, βγαίνοντας από την ενισχυμένη εποπτεία. «Αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ελληνική κυβέρνηση και τους πολίτες», σημειώνει ο κ. Ντόναχιου κάνοντας ειδική μνεία στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα «για τον κομβικό τους ρόλο σε αυτή την επιτυχία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.