ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πέθανε ο πρεσβευτής της Μιανμάρ στην Κίνα

Ο πρεσβευτής πέθανε καθώς ταξίδευε στη Γιουνάν

Πέθανε ο πρεσβευτής της Μιανμάρ στην Κίνα

Ο πρεσβευτής της Μιανμάρ στην Κίνα πέθανε χθες Κυριακή, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές· πρόκειται για τον τέταρτο πρεσβευτή στη χώρα που πέθανε μέσα σε έναν χρόνο.

Ο πρεσβευτής Ου Μιο Ταντ Πε θεάθηκε για τελευταία φορά το Σάββατο, όταν είχε συνάντηση με αξιωματούχο στη νοτιοδυτική κινεζική επαρχία Γιουνάν, που γειτονεύει με τη Μιανμάρ, σύμφωνα με τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Τρεις διπλωματικές πηγές ενημερωμένες σχετικά είπαν στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς πως ο πρεσβευτής πέθανε χθες Κυριακή, καθώς ταξίδευε στη Γιουνάν.

Σύμφωνα με τους διπλωμάτες και δημοσίευμα σε ΜΜΕ της Μιανμάρ, η αιτία του θανάτου του εκτιμάται ότι ήταν καρδιακή προσβολή.

Η πρεσβεία της Μιανμάρ δεν απάντησε αμέσως όταν το Ρόιτερς της ζήτησε να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές.

Ο Ου Μιο Ταντ Πε ονομάστηκε πρεσβευτής στην Κίνα στα τέλη του 2019. Παρέμεινε στη θέση αφού κατέλαβε την εξουσία το στρατιωτικό καθεστώς, την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Άλλοι τρεις ξένοι πρεσβευτές στην Κίνα πέθαναν τον τελευταίο χρόνο.

Ο πρεσβευτής της Γερμανίας Γιαν Χέκερ, 54 ετών, πέθανε τον Σεπτέμβριο, προτού συμπληρωθούν δύο εβδομάδες αφότου ανέλαβε το πόστο.

Ο πρεσβευτής της Ουκρανίας Σερχίι Καμίσεφ, 65 ετών, πέθανε τον Φεβρουάριο, ενώ έκανε ή μόλις είχε ολοκληρώσει επίσκεψή του σε εγκατάσταση όπου διεξάγονταν οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρεσβευτής των Φιλιππίνων, ο Χοσέ Σαντιάγο «Τσίτο» Σάντα Ρομάνα, 74 ετών, πέθανε ευρισκόμενος σε καραντίνα στην επαρχία Ανχούι (ανατολικά) τον Απρίλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.