ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας ο Κρις Χίπκινς

Αναδείχθηκε ως πρωθυπουργός από το Εργατικό Κόμμα με την σύμφωνη γνώμη όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας

Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας ο Κρις Χίπκινς

Ο Κρις Χίπκινς, μέχρι πρότινος, υπουργός Παιδείας και Δημόσιας Aσφάλειας της Nέας Ζηλανδίας, ορίστηκε πρωθυπουργός στη Νέα Ζηλανδία, μετά την απρόσμενη παραίτηση της Τζασίντα Άρντερν την Πέμπτη.

Οπως σημειώνει ο Guardian, o Κρις Χίπκινς, αναδείχθηκε νωρίτερα ως πρωθυπουργός από το Εργατικό Κόμμα, με την σύμφωνη γνώμη όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας και είναι ένας από τους κύριους “σχεδιαστές” της πολιτικής για την αντιμετώπιση της Covid19 στη χώρα.

Ενώ η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος δεν έχει ακόμη επικυρώσει επίσημα την επιλογή του – που πρόκειται να γίνει την Κυριακή – ήταν ο μόνος βουλευτής που προτάθηκε για τη θέση, μετά από προσπάθειες ανώτερων βουλευτών να επιτύχουν συναίνεση και να εξασφαλίσουν μια ομαλή μετάβαση από την πρωθυπουργία Άρντεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.