ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Ψυχρολουσία» στις ΗΠΑ από την ανάκτηση της πολιτικής θέσης του Ν.Μαδούρο στην Λατ.Αμερική

Συζητήσεις ακόμα και για νέο νόμισμα

«Ψυχρολουσία» στις ΗΠΑ από την ανάκτηση της πολιτικής θέσης του Ν.Μαδούρο στην Λατ.Αμερική

Πραγματικό σοκ στην Ουάσιγκτον ήταν το ταξίδι του προέδρου της Βενεζουέλας Μαδούρο στη σύνοδο κορυφής της Λατινικής Αμερικής στη Βραζιλία .

Ο Λούλα ντα Σίλβα συνάντησε τον Μαδούρο ως καλό φίλο, και υποσχέθηκε να εξομαλύνει πλήρως τις εμπορικές σχέσεις. Χαρακτήρισε μάλιστα τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Βενεζουέλας κάτι χειρότερο από πόλεμο.

Ο αποκλεισμός της Βενεζουέλας, που κράτησε τρία χρόνια, φαίνεται ότι έσπασε. Η Χιλή έστειλε πρεσβευτή στο Καράκας για πρώτη φορά από το 2018.

Η Κολομβία, μαζί με τη Βραζιλία, ανοίγει εντελώς τα σύνορα και στο γενικό εμπόριο, κάτι που θα επιτρέψει να ξεκινήσει η αποκατάσταση της οικονομίας της Βενεζουέλας.

Η Βραζιλία και η Αργεντινή έχουν συλλάβει την ιδέα ενός ενιαίου νομίσματος της Λατινικής Αμερικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το όνομα του νέου νομίσματος θα μπορούσε να είναι “sur” που σημαίνει “νότος” στα ισπανικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.