
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα, αναφερόμενος στον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου πως είναι «η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια στην Μέση Ανατολή».
«Ο Νετανιάχου απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια της περιοχής», δήλωσε ο Ρ.Τ.Ερντογάν στον Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ-Θάνι, σε τηλεφωνική επικοινωνία, ανέφερε η προεδρία σε ανάρτηση στο X.
«Σημειώνοντας ότι έχει πυρετώδεις διπλωματικές επαφές μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τη σύγκρουση που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για να τερματίσει τη βία», ανέφερε η ανάρτηση.
«Τονίζοντας ότι οι επιθέσεις του Ισραήλ δεν μπορούν να επισκιάσουν την ανθρωπιστική κρίση και τη γενοκτονία στη Γάζα», ο Ρ.Τ.Ερντογάν προειδοποίησε ότι δεν θα αφήσει τα περιστατικά «να κατακλύσουν και τη Συρία».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.