ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σ.Λαβρόφ: «Ο Πούτιν δεν είναι άρρωστος – Δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι»

Ο Σεργκέι Λαβρόφ πρόσθεσε ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν εμφανίζεται δημόσια σε καθημερινή βάση

Σ.Λαβρόφ: «Ο Πούτιν δεν είναι άρρωστος – Δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ διέψευσε την Κυριακή ότι ο πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν είναι άρρωστος και ισχυρίστηκε ότι δεν παρουσιάζει κανένα τέτοιο σημάδι.

Ας σημειωθεί ότι η υγεία του προέδρου Πούτιν, όπως και η ιδιωτική του ζωή, είναι θέματα ταμπού στη Ρωσία, τα οποία δεν σχολιάζονται ποτέ δημοσίως.

Ωστόσο ο Σεργκέι Λαβρόφ αναγκάστηκε να απαντήσει στο ερώτημα του γαλλικού καναλιού TF1 και ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Δεν νομίζω ότι κάποιος που έχει τα μυαλά του μπορεί να δει σε αυτό το άτομο [Πούτιν] σημάδια κάποιας ασθένειας ή οποιουδήποτε προβλήματος».

Ο Σεργκέι Λαβρόφ πρόσθεσε ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος γίνεται 70 ετών τον Οκτώβριο, εμφανίζεται δημόσια σε καθημερινή βάση.

Ας σημειωθεί ότι γιατροί δίνουν στον Ρώσο πρόεδρό Βλαντιμίρ Πούτιν «το πολύ τρία χρόνια ζωής», σύμφωνα με πληροφορίες από τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών FSB.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Mirror, ο αξιωματούχος της υπηρεσίας πληροφοριών ανέφερε ότι ο 69χρονος Ρώσος ηγέτης πάσχει από σοβαρό καρκίνο. Λόγω του καρκίνου, ο Βλαντιμίρ Πούτιν χάνει σταδιακά και την όρασή του, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.