ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στην Αθήνα αύριο η πρωθυπουργός της Φινλανδίας με φόντο την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Φινλανδία: Η απόφαση για ένταξη στο ΝΑΤΟ θα ληφθεί προσεκτικά

Στην Αθήνα αύριο η πρωθυπουργός της Φινλανδίας με φόντο την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Την Αθήνα επισκέπτεται αύριο Πέμπτη 28/4 η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν, η οποία θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο πρωθυπουργών αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις για την ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ με το Κρεμλίνο να έχει προειδοποιήσει την σκανδιναβική χώρα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο ηγετών στους εκπροσώπους του Τύπου.

Φινλανδία: Η απόφαση για ένταξη στο ΝΑΤΟ θα ληφθεί προσεκτικά

Η Φινλανδία θα αποφασίσει σχετικά με την αίτηση ένταξης στο ΝΑΤΟ τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε πρόσφατα η πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχουν διαφορετικές προοπτικές, να υποβάλουμε αίτηση ένταξης στο ΝΑΤΟ ή να μην υποβάλουμε και αυτό πρέπει να το αναλύσουμε πολύ προσεκτικά. Αλλά πιστεύω ότι η διαδικασία θα είναι πολύ γρήγορη, θα είναι ζήτημα εβδομάδων, όχι μηνών», είχε δηλώσει στις 13 Απριλίου η Σάνα Μαρίν κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με την σουηδή ομόλογό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.