ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια γιαγιά που βοηθάει στο κρεοπωλείο! Πραγματικά, ότι πιο αντιπροσωπευτικό της σύγχρονης Ελλάδας, στην Ευρωβουλή!

Β.Πούτιν: Δεν θα συμμετέχει στη σύνοδο των G20 – Από τον Σ.Λαβρόφ θα εκπροσωπηθεί η Ρωσία

Ούτε μέσω τηλεδιάσκεψης δεν θα συμμετέχει ο Ρώσος πρόεδρος

Β.Πούτιν: Δεν θα συμμετέχει στη σύνοδο των G20 – Από τον Σ.Λαβρόφ θα εκπροσωπηθεί η Ρωσία

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, που δεν θα συμμετάσχει στη σύνοδο των ηγετών της Ομάδας των Είκοσι (G20) στα τέλη της εβδομάδας, δεν θα παρέμβει ούτε μέσω βιντεοδιάσκεψης, δήλωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

«Όχι, αυτό δεν προβλέπεται», απάντησε ο εκπρόσωπός του Ντμίτρι Πεσκόφ σε ερώτηση δημοσιογράφων για ενδεχόμενη ομιλία που θα αναμεταδοθεί εξ αποστάσεως. «Όλη η εργασία θα γίνει από τον υπουργό Εξωτερικών» Σεργκέι Λαβρόφ, πρόσθεσε.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν απάντησε θετικά στην πρόσκληση να εκπροσωπήσει τη Ρωσία σε αυτό το ραντεβού, που φέτος θα λάβει χώρα το Σάββατο και την Κυριακή στην Ινδία, χώρα με την οποία η Ρωσία διατηρεί μάλλον εγκάρδιες σχέσεις.

Πέρυσι, είχε διεξαχθεί στο Μπαλί, στην Ινδονησία.

Ο αρχηγός του ρωσικού κράτους εκπροσωπήθηκε από τον υπουργό Εξωτερικών και στη σύνοδο κορυφής των BRICS στη Νότια Αφρική τον περασμένο μήνα.

Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε τις κατηγορίες της Χάγης «άκυρες» και, σε κάθε περίπτωση, η Ινδία δεν είναι μέλος του ΔΠΔ.

Προς μεγάλη απογοήτευση της Ουάσινγκτον, το Νέο Δελχί αρνήθηκε να απομονώσει τη Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία, λόγω των στενών ιστορικών δεσμών του με τη Μόσχα. Η Ρωσία παραμένει ο πιο σημαντικός προμηθευτής όπλων της Ινδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η G20, στη σύνοδο κορυφής της οποίας δεν θα συμμετάσχει ούτε ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, αποτελείται από 19 χώρες και την Ευρωπαϊκή Ένωση, που αποτελούν από μόνες τους περίπου το 8% του παγκόσμιου ΑΕΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.