ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βενεζουέλα: Σοβαρά επεισόδια με τους οπαδούς του Χ.Γκουαϊδό – Κάνουν λόγο για «προβοκάτσια του καθεστώτος»

Άγρια επεισόδια με το που άρχισε τις περιοδείες

Βενεζουέλα: Σοβαρά επεισόδια με τους οπαδούς του Χ.Γκουαϊδό – Κάνουν λόγο για «προβοκάτσια του καθεστώτος»

Η επιστροφή του Χουάν Γκουαϊδό στη Βενεζουέλα δεν πήγε όπως τα υπολόγισε. Η επίσκεψη του στην επαρχία Zulia συνοδεύτηκε με σοβαρά επεισόδια τόσο στους δρόμους, όσο και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Μάλλον η επιλογή της στιγμής που θα έκανε το μεγάλο come back ήταν εσφαλμένη. Καθώς οι ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, επέτρεψαν τις εξαγωγές πετρελαίου στην Ευρώπη από την Βενεζουέλα, σπάζοντας έτσι το εμπάργκο κατά της κυβέρνησης Μαδούρο.

Τα επεισόδια πάντως ήταν άγρια και με πολύ μεγάλη έκταση.


Η πλευρά του αυτοανακηρυχθέντα προέδρου κάνει λόγο για προβοκάτσια του καθεστώτος, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται χαμός με τα βίντεο των επεισοδίων να πολλαπλασιάζονται, μαζί με τα ειρωνικά σχόλια.

Κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για αντιμαχόμενες φράξιες μέσα στο κόμμα του Χουάν Γκουαϊδό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.