ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκρηξη σε τζαμί με τουλάχιστον 3 νεκρούς και 20 τραυματίες στο Αφγανιστάν

Λίγες μέρες μετά την επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας σε αίθουσα διδασκαλίας στην Καμπούλ

Έκρηξη σε τζαμί με τουλάχιστον 3 νεκρούς και 20 τραυματίες στο Αφγανιστάν

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε τζαμί σε κυβερνητικό συγκρότημα στην Καμπούλ του Αφγανιστάν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 άνθρωποι και 20 να τραυματιστούν. 

Η έκρηξη σημειώθηκε μέσα στο συγκρότημα του υπουργείου Εσωτερικών στην Καμπούλ. Η συγκεκριμένη έκρηξη σημείωθηκε λίγες ημέρες μετά την επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας σε αίθουσα διδασκαλίας στην Καμπούλ, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 53 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων 46 γυναίκες. Περισσότεροι από 100 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη φονική έκρηξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συνεχείς εκρήξεις οφείλονται στους Ταλιμπάν που συμπλήρωσαν έναν χρόνο διακυβέρνησης στο Αφγανιστάν μετά την απομάκρυνση της υποστηριζόμενης από τις ΗΠΑ πολιτικής κυβέρνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.