ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έξαλλοι οι Βρετανοί με τον Πρίγκιπα Χάρι μετά τις δηλώσεις ότι δεν θα επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο (βίντεο)

Η επίσκεψη του δούκα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι η τρίτη του από τον Μάρτιο του 2020

Έξαλλοι οι Βρετανοί με τον Πρίγκιπα Χάρι μετά τις δηλώσεις ότι δεν θα επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο (βίντεο)

Βρετανοί και βασιλικοί εμπειρογνώμονες «επιτέθηκαν» σήμερα τον πρίγκιπα Χάρι, αφού είπε ότι η Αμερική είναι πλέον το σπίτι του και άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας.

Στην τελευταία του συνέντευξη στην αμερικανική τηλεόραση, ο Δούκας του Σάσεξ δεν απάντησε ξεκάθαρα για την παρουσία του στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου στο Λονδίνο τον Ιούνιο, εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης για την ασφάλεια με το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επίσης ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε ότι θέλει να «προστατέψει» τη βασίλισσα και να εξασφαλίσει ότι οι «σωστοί άνθρωποι» βρίσκονται γύρω της, προσθέτοντας ότι ο μονάρχης ήταν «σε εξαιρετική φόρμα» κατά την πρόσφατη επίσκεψή του.

Μιλώντας στο Today Show του NBC για τη συνάντησή του με τη γιαγιά του μετά το «διαζύγιο» του ζεύγους Σάσεξ με το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο Χάρι είπε: «Ήταν υπέροχο που ήμουν μαζί της, ήταν πολύ ωραίο που την είδα, είναι σε εξαιρετική φόρμα».

Ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν, συνάντησαν επίσης τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, αφού έφτασαν στο Λονδίνο, από τις ΗΠΑ πριν ταξιδέψουν στην Ολλανδία για τους αγώνες Invictus, τους οποίους ίδρυσε ο δούκας.

Ο Χάρι πρόσθεσε για τη βασίλισσα: «Έχει πάντα μεγάλη αίσθηση του χιούμορ μαζί μου και απλώς φροντίζω να προστατεύεται και να έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της. Τόσο η Μέγκαν όσο και εγώ ήπιαμε τσάι μαζί της, οπότε ήταν πολύ ωραίο που την ξαναείδαμε».

Το ζευγάρι μετακόμισε στην Καλιφόρνια μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει τη βασιλική οικογένεια το 2020, λέγοντας ότι θέλει να εγκαινιάσει μια νέα ζωή προσωπικής και οικονομικής ελευθερίας. Η επίσκεψη του δούκα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι η τρίτη του από τον Μάρτιο του 2020.

Η βασίλισσα, η οποία γιορτάζει τα 96α γενέθλιά της την Πέμπτη, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από πολλές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της εκκλησιαστικής λειτουργίας την Κυριακή του Πάσχα, λόγω κινητικών προβλημάτων.

Οι Αγώνες Invictus, που ολοκληρώνονται την Παρασκευή, περιλαμβάνουν 500 τραυματίες ή ασθενείς στρατιωτικούς και βετεράνους από 20 έθνη που διαγωνίζονται σε μια εβδομάδα αθλημάτων. Η πλήρης συνέντευξη στο Today Show του NBC θα μεταδοθεί σήμερα Τετάρτη (20/4), με τον δούκα να ανοίγει την καρδιά του στη δημοσιογράφο Χόντα Κοτμπ.

Τα παιδιά της Μέγκαν και του Χάρι, είναι ο Άρτσι, 2 ετών, και η 10 μηνών Λίλιμπετ και η βασίλισσα δεν έχει γνωρίσει ποτέ τη δισέγγονή της παρά το γεγονός ότι έχει πάρει το όνομά της. «Λιλιμπετ» είναι το παρατσούκλι που είχε η ίδια η βασίλισσα ως παιδί.

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι η κόρη του «έκανε τα πρώτα της βήματα» και «προσπαθεί να συμβαδίσει με τον Άρτσι». Περιέγραψε τον εαυτό του ως «περήφανο μπαμπά» και πρόσθεσε ότι ο Άρτσι λατρεύει να παρακολουθεί «βίντεο από αγώνες μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο και ράγκμπι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποκάλυψε επίσης ότι «θέλει να γίνει αστροναύτης ή πιλότος ελικοπτέρου» όταν μεγαλώσει, αλλά εκείνος και η Mέγκαν του επαναλαμβάνουν διαρκώς ότι ο χαρακτήρας είναι εκείνος που έχει μεγαλύτερη σημασία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.