ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Επίθεση σε σχολείο στο Νάσβιλ: Τα τελευταία μηνύματα της ένοπλης τρανς σε φίλη της – «Σχεδιάζω να πεθάνω σήμερα»

«Πιθανότατα θα ακούσετε για μένα στις ειδήσεις, αφού πεθάνω. Αυτό είναι το τελευταίο μου αντίο. Θα σε ξαναδώ σε μια άλλη ζωή»

Επίθεση σε σχολείο στο Νάσβιλ: Τα τελευταία μηνύματα της ένοπλης τρανς σε φίλη της – «Σχεδιάζω να πεθάνω σήμερα»

Τα μηνύματα που της έστειλε στο Instagram η 28χρονη τρανς Όντρει Χέιλ, πριν ανοίξει πυρ σε δημοτικό σχολείο, σκοτώνοντας έξι άτομα – μεταξύ τους και τρεις μαθητές – πριν πέσει και η ίδια νεκρή από αστυνομικά πυρά, αποκάλυψε μια φίλη της.

«Σχεδιάζω να πεθάνω σήμερα… πιθανώς θα ακούσεις για μένα στις ειδήσεις» έγραφε η «σφαγέας του Νάσβιλ», η οποία χρησιμοποιούσε επίσης και το ψευδώνυμο «Aiden».

Συγκεκριμένα, στις 9.57 το πρωί (τοπικά ώρα), 16 λεπτά πριν οι αστυνομικοί ειδοποιηθούν για τους πυροβολισμούς, η Όντρεϊ έγραφε στη φίλη της, Αβεριάνα Πάτον: «Η ανάρτηση που έκανα εδώ για σένα, ήταν ουσιαστικά ένα σημείωμα αυτοκτονίας. Σχεδιάζω να πεθάνω σήμερα. Αυτό δεν είναι αστείο. Πιθανότατα θα ακούσετε για μένα στις ειδήσεις, αφού πεθάνω. Αυτό είναι το τελευταίο μου αντίο. Σ’ αγαπώ. Θα σε ξαναδώ σε μια άλλη ζωή».

Η Πάτον κάλεσε αμέσως την αστυνομία μόλις διάβασε αυτά τα μηνύματα, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Μέχρι να τηλεφωνήσει, η 28χρονη είχε αρχίσει να πυροβολεί τα παιδιά στο σχολείο.

Σε άλλα μηνύματα που παρουσίασε η Πάτον στο τηλεοπτικό κανάλι News Channel 5 Nashville, η 28χρονη της έγραφε: «Η οικογένειά μου δεν γνωρίζει τι θα κάνω. Μια μέρα αυτό θα βγάλει περισσότερο νόημα. Έχω αφήσει πίσω μου αρκετά στοιχεία. Κάτι κακό πρόκειται να συμβεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.