ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Έστειλαν γουρουνοκεφαλές σε Ρώσους δημοσιογράφους που τάσσονται με την κυβέρνηση

Έρευνα της αστυνομίας

Έστειλαν γουρουνοκεφαλές σε Ρώσους δημοσιογράφους που τάσσονται με την κυβέρνηση

Δέματα με γουρουνοκεφαλές έλαβαν ταυτόχρονα τρεις Ρώσοι σχολιαστές που τάσσονται υπέρ του πολέμου στην Ουκρανία.

Ένας από τους δημοσιογράφους, ο Τιμοφέι Σεργκέιτσεφ κατηγορούσε τη Μόσχα για «απο-ουκρανικοποίηση» της γειτονικής χώρας.

Οι συσκευασίες με τις τρεις γουρουνοκεφαλές εστάλησαν σε ισάριθμους υπέρμαχους του πολέμου στην Ουκρανία: Στον σχολιαστή του ρωσικού κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Ria Novosti, Τιμοφέι Σεργκέιτσεφ, στον φωτορεπόρτερ του πρακτορείου TASS, Μιχαήλ Τερεσένκο και στον στρατιωτικό εμπειρογνώμονα, Κονσταντίν Σιφκόφ.

Την είδηση μεταδίδουν το πρακτορείο Ria Novosti, το Russia Today και το κανάλι «112» στο Telegram, γράφει η εφημερίδα Novaya Gazeta Europe.

Σύμφωνα με το κανάλι «112», ο Σεργκέιτσεφ έλαβε ένα δέμα με γουρουνοκεφαλή στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Σιφκόφ στις 20 Σεπτεμβρίου και ο Τερεσένκο στις 19 Σεπτεμβρίου. Ο διανομέας που έδωσε το δέμα στον Τερεσένκο είχε να παραδώσει άλλα τέσσερα δέματα με γουρουνοκεφαλές. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι είναι άγνωστο ποιος βρίσκεται πίσω από τις αποστολές των δεμάτων αυτών, αναφέροντας ότι και οι τρεις πολιτικοί αναλυτές πριν την παραλαβή των δεμάτων είχαν δεχθεί απειλές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.