ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Υπαινιγμοί Μπερλουσκόνι για γαλλογερμανική προσπάθεια “αποδυνάμωσης” της εικόνας του

Υπαινιγμοί Μπερλουσκόνι για γαλλογερμανική προσπάθεια “αποδυνάμωσης” της εικόνας του

“Τις επόμενες ημέρες θα εξετάσουμε την όλη κατάσταση και θα αποφασίσουμε αν είναι καλύτερα να σταματήσουμε αμέσως να στηρίζουμε την κυβέρνηση Μόντι ή να περιμένουμε να γίνουν οι βουλευτικές εκλογές”, δήλωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι καθώς σύμφωνα με τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό “η κυβέρνηση τεχνοκρατών ενέκρινε μέτρα που οδήγησαν την οικονομία σε μια δίνη ύφεσης”.

Αναφερόμενος, επίσης, στο μειδίαμα των Μέρκελ και Σαρκοζί, πριν ένα χρόνο, όταν σε συνέντευξη τύπου είχαν ρωτηθεί για την οικονομική κατάσταση της Ιταλίας, ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι “με τα χαμόγελα εκείνα, οι Μέρκελ και Σαρκοζί, επιχείρησαν να δολοφονήσουν πολιτικά την διεθνή του αξιοπιστία και σε αυτό προστέθηκε η συμπεριφορά των γερμανικών τραπεζών”.

“Η Γερμανία, σε ότι αφορά την οικονομική κρίση, έλαβε αποφάσεις που εγώ δεν συμμερίστηκα ποτέ. Αντιτάχθηκα, συχνά, στις γερμανικές θέσεις και σε εκείνες της Γαλλίας, που ακολουθούσε παθητικά το Βερολίνο. Δεν ξέρω αν οι διάφορες πρωτοβουλίες αποδυνάμωσης της εικόνας μου, συνδέονται με αυτήν την πολιτική μου στάση”, υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.