Oι Ιταλοί ισοπεδώνουν τον Τσίπρα: «Είναι ένας σκλάβος που παραδόθηκε στην Ε.Ε.» (βίντεο)

Oι Ιταλοί ισοπεδώνουν τον Τσίπρα: «Είναι ένας σκλάβος που παραδόθηκε στην Ε.Ε.» (βίντεο)

Μετά την Μ. Λεπέν, οι Ιταλοί ισοπεδώνουν τον Τσίπρα.

Σε μια από τις πιο δημοφιλείς πολιτικές εκπομπές του μεγαλύτερου τηλεοπτικού σταθμού LA7, ειπώθηκε μία φράση που κονιορτοποίησε τον Έλληνα Πρωθυπουργό σε λίγα δευτερόλεπτα.:

«Ο Τσίπρας είναι ένας σκλάβος που παραδόθηκε στην Ε.Ε.»!

Στην Ιταλία προκαλεί οργή και αγανάκτηση η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα προς υποστήριξη της τρόικας και του διεθνούς τοκογλυφικού χρηματιστηριακού λόμπυ.

Ο φιλόσοφος Diego Fusaro και ο κυβερνητικός βουλευτής του Κινήματος 5 αστέρων Manlio Di Stefano, σχολίασαν την ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Ιταλίας από τον Έλληνα πρωθυπουργό,

«Ο Τσίπρας είναι ένας σκλάβος που παραδόθηκε στην Ε.Ε.», τονίζει ο Diego Fusaro.

«Θαυμάζω και σέβομαι την Ελλάδα, που πρώτη δίδαξε τη Δημοκρατία. Βρέθηκα στην Ελλάδα για συμπαράσταση στο Δημοψήφισμα του Τσίπρα για τα μέτρα της Ε.Ε. και είδα τη χαρά στα πρόσωπα του λαού από τη νίκη του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Τώρα η Ελλάδα πληρώνει το «ΝΑΙ» του Τσίπρα» συμπληρώνει με πικρία ο Manlio Di Stefano.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μ. Λεπέν είπε για τον Έλληνα Πρωθυπουργό: «Ρίξτε τον Τσίπρα! Να η συμβουλή μου. Εκλέξτε ανθρώπους που θέλουν να συμμετέχουν στο πλαίσιο συμφωνίας με άλλα έθνη για την προάσπιση των συνόρων της Ελλάδας. Γιατί σήμερα η Ελλάδα είναι μια πύλη εισόδου, μια πύλη εισόδου παράνομων, που η ευρωπαϊκή Κομισιόν δεν σταματά να καλεί επειδή είναι υπέρ της μετανάστευσης. «Ελάτε! Περάστε!» τους λέει και όταν λέμε «Οχι! Δεν μπορούμε πια!», η Κομισιόν μάς λέει ότι αν δεν τους αποδεχτείτε, θα σας καταδικάσουμε. Δεν θα έχετε πια χρήματα κ.λπ. Είναι ένα ανήκουστο φαινόμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.