Πιο Έλληνας ο Μ.Σαλβίνι από τους Έλληνες πολιτικούς: «Έκοψε» τη Nutella γιατί έχει τουρκικά φουντούκια

Πιο Έλληνας ο Μ.Σαλβίνι από τους Έλληνες πολιτικούς: «Έκοψε» τη Nutella γιατί έχει τουρκικά φουντούκια

Ο επικεφαλής της Λέγκας Ματέο Σαλβίνι, σε μία εκδήλωση του κόμματός του στη Ραβένα στράφηκε εναντίον της ιταλικής Nutella επειδή επιλέγει να χρησιμοποιεί τουρκικά φουντούκια.

Αφορμή ήταν η παρατήρηση μίας οπαδού του για την πασίγνωστη ανάρτηση με τη φωτογραφία του να τρώει Nutella.

«Nutella; Το γνωρίζετε κυρία μου πως έχω αλλάξει; Γιατί ανακάλυψα πως στη Nutella χρησιμοποιούν τουρκικά φουντούκια κι εγώ προτιμώ να στηρίζω επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ιταλικά προϊόντα, προτιμώ να τρώω ιταλικά και να βοηθώ τους Ιταλούς αγρότες», εξήγησε ο Σαλβίνι.

Λίγο νωρίτερα, η ίδια οπαδός τον είχε ρωτήσει εάν κρύωνε εκείνο το παγωμένο βράδυ της συγκέντρωσης. «Όχι κυρία μου, εγώ δεν κρυώνω…είμαι καλά. Έπειτα, εγώ τρώω ψωμί και σαλάμι και δύο σαρδέλες και είμαι ακόμη καλύτερα», αστειεύτηκε ο Σαλβίνι και μόλις η κυρία του υπενθύμισε πως στις αναρτήσεις του τρώει Nutella, ο δεξιός ηγέτης βρήκε ευκαιρία και σχολίασε τα τουρκικά φουντούκια στο συγκεκριμένο διατροφικό προϊόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.