Αδιανόητο: Ασφαλή από κορωνοϊό τα αεροδρόμια του Ιράν και του Αφγανιστάν και όχι της Ελλάδας κατά την ΕΕ!

Αδιανόητο: Ασφαλή από κορωνοϊό τα αεροδρόμια του Ιράν και του Αφγανιστάν και όχι της Ελλάδας κατά την ΕΕ!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει να «εμπαίζει» την Ελλάδα όχι μόνο όσο αφορά στην Τουρκία, αλλά τώρα και για τον τουρισμό, καθώς οι «διθύραμβοι» και τα θετικά λόγια, έμειναν… λόγια.

Κατά την Ευρωπαϊκή Ένωση τα αεροδρόμια του Αφγανιστάν(!) και του Ιράν είναι πιο ασφαλή από κορωνοϊό από της Ελλάδας, το ίδιο ισχύει και για τα τουρκικά αεροδρόμια τα οποία επίσης θεωρούνται «ασφαλή».

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη λίστα με τα ασφαλή αεροδρόμια από τον κορωνοϊό βρίσκονται όλα τα αεροδρόμια στο Ιράν, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Κουβέιτ, την Τουρκία και το Κατάρ.

Ο κατάλογος, ο οποίος καταρτίστηκε σε συντονισμό με τα κράτη μέλη του EASA, βασίζεται κυρίως στις πληροφορίες του ΠΟΥ, του ECDC και άλλων ινστιτούτων δημόσιας υγείας και θα ενημερώνεται συνεχώς σε συνεννόηση με αυτούς τους οργανισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά, ο κατάλογος καταρτίστηκε βάσει των ακόλουθων παραγόντων: αριθμός ενεργών περιπτώσεων, αριθμός ανακτηθέντων περιπτώσεων, τάσεις ενεργών περιστατικών ανά ημέρα και νέων κρούσματα ανά ημέρα, αριθμός δοκιμών ανά κάτοικο, θάνατοι ανά κάτοικο και θάνατοι την ημέρα, περιπτώσεις σε αστικές και αγροτικές περιοχές, αριθμός και μέγεθος των αεροδρομίων που εξυπηρετούν μια συγκεκριμένη περιοχή / πληθυσμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.