ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Το Βερολίνο δίνει ρόλο «εισηγητή» στις ΜΚΟ για το ποιο κράτος «αξίζει» χρηματοδότησης στην ΕΕ!

Το Βερολίνο δίνει ρόλο «εισηγητή» στις ΜΚΟ για το ποιο κράτος «αξίζει» χρηματοδότησης στην ΕΕ!

Σε προειδοποίηση προς «κάθε ενδιαφερόμενο» ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση εξελίσσεται σε Σοβιετική Ένωση» προχώρησε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν αναφορικά με την προσπάθεια να επιβληθούν από τις Βρυξέλλες φωτογραφικές προδιαγραφές για το ποιοι θα λαμβάνουν χρήμα από τον ετήσιο προϋπολογισμό βάσει… εκθέσεων ΜΚΟ του Τ.Σόρος που θα κρίνουν πόσο… «ανεκτικό» είναι ένα κράτος σε παράνομους μετανάστες και «προοδευτικές» ιδέες!

«Η Ουγγαρία δεν μπορεί να δεχτεί την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση σύμφωνα με αυτά που θεωρεί η ΕΕ ως προϋπόθεση για “κράτος δικαίου”, διότι τότε η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αρχίσει να μοιάζει με τη Σοβιετική Ένωση. Αλλά δεν δημιουργήσαμε την ΕΕ για να έχουμε μια νέα Σοβιετική Ένωση», δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός

Ο Ορμπάν έχει την εξουσία στην Ουγγαρία περισσότερο από μια δεκαετία και έχει εφαρμόσει εθνοκεντρικές πολιτικές υπέρ των Ούγγρων πολιτών και γι’αυτό οι Βρυξέλλες προσπαθούν να τον απομακρύνουν πάση θυσία.

Στην σημερινή του συνάντηση με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ξεκαθάρισε ότι «Δεν μπορεί η Ουγγαρία μπορεί να εμποδίσει το μέτρο που προωθεί το Βερολίνο αλλά κάτι τέτοιο θα μετέτρεπε την ΕΕ σε Σοβιετική Ένωση»

Ο κύριος σύμμαχος της Ουγγαρίας στην ΕΕ, η Πολωνία, δια του πρωθυπουργού της Ματέους Μοραβιέσκι έστειλε επιστολή στα θεσμικά όργανα της ΕΕ, με την οποία απειλεί ότι θα μπλοκάρει τον προϋπολογισμό για την περίοδο 2021-2027, εάν η ΕΕ θεσπίσει ένα κριτήριο «κανόνα δικαίου» που θα κρίνεται από… ΜΚΟ!

Αυτό το κριτήριο προωθείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αρκετές χώρες της Βόρειας Ευρώπης, όπως οι Κάτω Χώρες, οι οποίες ζήτησαν επίσης άλλη διατύπωση του μέτρου και εξαίρεση των ΜΚΟ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πολωνία και η Ουγγαρία, όπως και άλλα μέλη της ΕΕ, θα θέσουν βέτο στην υιοθέτηση του πολυετούς δημοσιονομικού πλαισίου, καθώς θα παραδίδονταν στο έλεος των ΜΚΟ, δηλαδή του Τ.Σόρος με τον οποίον ο συμπατριώτης του Β.Ορμπάν βρίσκεται σε μετωπική σύγκρουση και του έχει απαγορεύσει την είσοδο και την δραστηριοποίηση στην χώρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.