ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Φεστιβάλ Καννών: Ξύλο μεταξύ των ράπερ Τ.Σκοτ και Τάιγκα (βίντεο)

Τα πλάνα έρχονται από πάρτι για το φεστιβάλ το προηγούμενο βράδυ

Φεστιβάλ Καννών: Ξύλο μεταξύ των ράπερ Τ.Σκοτ και Τάιγκα (βίντεο)

Σκηνές απείρου κάλλους επισκίασαν το φετινό κινηματογραφικό φεστιβάλ με τον καβγά που ξεκίνησαν οι ράπερ Τράβις Σκοτ και Τάιγκα.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα διεθνή πρακτορεία το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου, δείχνουν τους δύο τραγουδιστές και πρώην συντρόφους της Κάιλι Τζένερ να έχουν εμπλακεί σε έντονο καβγά, με κλοτσιές και γροθιές. Τα πλάνα έρχονται από πάρτι για το φεστιβάλ το προηγούμενο βράδυ.

Σύμφωνα με το TMZ στον καβγά, ενεπλάκησαν και ο σύντροφος της Σερ, Αλεξάντερ Έντουαρντς Edwards και ο παραγωγός με το καλλιτεχνικό όνομα 808 Mafia. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο επιχειρηματίας, Ρίτσι Ακίβα.

Πηγές που επικαλείται το TMZ ανέφεραν, ότι ο καυγάς ξεκίνησε όταν Τράβις και Τάιγκα βρέθηκαν στη σκηνή πίσω από το DJ booth. Κάποια στιγμή, ο Ακίβα πήρε το μικρόφωνο έδωσε τα εύσημά του στους δύο ράπερ.

Ο Σκοτ εκνευρίστηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, που «τον έβαλαν στο ίδιο τσουβάλι με τον Τάιγκα». Ο Σκοτ πλησίασε την ασφάλεια του Τάιγκα με απειλές και έφυγε από τη σκηνή, για να επιστρέψει λίγο αργότερα με τον παραγωγό, Southside.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκείνη την ώρα ξέσπασε και ο καβγάς. O Southside και ο σύντροφος της Σερ άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλο, στην αρχή απλά σπρώχνοντας. Στα βίντεο με τον καβγά, η Daily Mail αναφέρει ότι το ξύλο «έπεσε» ανάμεσα σε Σκοτ και Τάιγκα. Ωστόσο, το TMZ αναφέρει «Μας είπαν ότι στην πραγματικότητα ήταν οι βοηθοί του Έντουαρντς και του Τάιγκα που χτυπούσαν τον Τράβις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.