ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φλόριντα: Ψαράς κατηγορείται ότι σκότωσε καρχαρία – Τον χτυπούσε με σφυρί μέχρι θανάτου

Η επιτροπή προστασίας ψαριών προτείνει ο 33χρονος άνδρας να παραπεμφθεί για δύο κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος

Φλόριντα: Ψαράς κατηγορείται ότι σκότωσε καρχαρία – Τον χτυπούσε με σφυρί μέχρι θανάτου

Ένας ψαράς από τη Φλόριντα κατηγορείται ότι τον περασμένο μήνα σκότωσε καρχαρία, αφού τον χτυπούσε με σφυρί μέχρι θανάτου.

Η επιτροπή προστασίας ψαριών της Φλόριντα για τα ψάρια προτείνει ο 33χρονος άνδρας να παραπεμφθεί για δύο κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος καθώς βιντεοσκοπήθηκε να χτυπά επανειλημμένα καρχαρία μεσαίου μεγέθους στο πάρκο προστασίας της Indian Harbour Beach στις 20 Δεκεμβρίου.

Τα πλάνα αποτύπωσαν τον άνδρα να χτυπά με σφυρί το ζώο και στη συνέχεια να προσπαθεί να ωθήσει τον 2,5 μέτρων καρχαρία βαθύτερα προς τη θάλασσα. Ένας δεύτερος άνδρας στέκεται κοντά στο περιστατικό.

Μάρτυρες στη σκηνή δήλωσαν στην επιτροπή άγριας ζωής ότι ο άνδρας χρησιμοποίησε το σφυρί για να «ξεριζώσει τα βράγχια του καρχαρία».

Ένας ντόπιος άνδρας που ειδοποίησε την αστυνομία κατέγραψε επίσης το περιστατικό σε ζωντανή σύνδεση στο Instagram. Το γεγονός αυτό οδήγησε έναν υπάλληλο της επιτροπής άγριας ζωής να πάει στην παραλία και να ανακρίνει τον ύποπτο την ίδια ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε στην επιτροπή ότι ο άνδρας χτυπούσε επανειλημμένα τον καρχαρία μέχρι που συνειδητοποίησε ότι τον παρακολουθούσε κόσμος. Ο νεκρός καρχαρίας τελικά παρασύρθηκε από τα κύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.