Φονικό σε δημόσια θέα στην Ινδία – Τα αδέλφια μουσουλμάνας νύφης δολοφόνησαν τον ινδουιστή γαμπρό

Ως «έγκλημα τιμής» το αντιμετώπισε η αστυνομία

Φονικό σε δημόσια θέα στην Ινδία – Τα αδέλφια μουσουλμάνας νύφης δολοφόνησαν τον ινδουιστή γαμπρό

Το θρησκευτικό μίσος μεταξύ ινδουιστών και μουσουλμάνων στην Ινδία οδήγησε στη δολοφονία ενός νεαρού από τους συγγενείς της συζύγου του καταμεσής του δρόμου.

Ο 25χρονος Μπιλαπουράμ Ναγκαράγιου είχε παντρευτεί μόλις τον Ιανουάριο την 23χρονη Σιέντ Ασρίν Σουλτάνα, με την οποία γνωρίζονταν και ήταν ερωτευμένοι από τα χρόνια του κολεγίου.

Τα μέσα ενημέρωσης στην Ινδία γράφουν ότι οι οικογένειες και των δύο νέων ήταν αντίθετες με τον γάμο του ινδουιστή με την μουσουλμάνα, αυτοί όμως ένωσαν τις ζωές τους.

Ο νέος εργαζόταν σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Χαιντεραμπάντ.

Η δολοφονία συνέβη το βράδυ της Τετάρτης.

Ενω το ζευγάρι ήταν πάνω σε μοτοσικλέτα, τους επιτέθηκε ένας άνδρας. Χτύπησε τον Ναγκαράγιου με μια σιδερένια βέργα και μετά τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Η κοπέλα τραυματίστηκε, ο σύζυγός της όμως  πέθανε επί τόπου.

Ο δράστης αμέσως προσπάθησε να διαφύγει, σύντομα όμως έπεσε στα χέρια της αστυνομίας και, οπως αποδείχθηκε ήταν αδελφός της Ασρίν.

Η αστυνομία αντιμετώπιζε σαν «έγκλημα τιμής» («honour killing») – η ορολογία δεν είναι άγνωστη στους Ινδούς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περαστικοί κατέγραψαν το φονικό σε βίντεο που γρήγορα έγινε viral και κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.